Крадіжки металу в Ужгороді не припиняються

5
2

Ужгородська мерія неодноразово закликала заготівельників не приймати "комунальний метал" - зливоприймачі, труби, "кожухи" електричних опор, кришки люків і зверталася до правоохоронців з вимогою ретельніше здійснювати контроль за діяльністю пунктів прийому металу.

 

На жаль, крадіжки металевих предметів міського благоустрою не припиняються. А днями від дій мисливців за кольоровим металом постраждали пам'ятники видатним ужгородцям на кладовищі Кальварія. Міський голова Віктор Погорєлов звернувся до міліції з проханням приділити посилену увагу пошуку крадіїв елементів пам'яток.
 
Міська влада знову закликає заготівельників не приймати від злодіїв речі - санкції будуть найжорсткішими. У мерії акцентують: прийом комунального майна на брухт є потуранням крадіям, а закупівля елементів пам'ятників - цинічним злочином. У випадку, коли на пункти прийому приноситимуть такі "знахідки" - слід терміново повідомляти в мерію та міліцію.
 
Усього в Ужгороді ліцензовану діяльність з прийому металобрухту здійснює з десяток суб'єктів, стільки ж і пунктів прийому. Перевірки пунктів прийому з виявлення крадених предметів будуть продовжуватися.

Коментарі

А
Аладар

то не цеганчюки то роблять білі люди під кришою 102! подивіться в мукачеві 25/35% люків украли, 10-15% розбиті кувалдою , а потім списують як лом.

G
Godzilla

Циганчуків пора взяти за гузицю.

Читайте також