Крафтові пакети - чому це найкращий вибір для сучасного бізнесу

18

Маєте крамницю, супермаркет чи магазин побутової техніки? Випускаєте продукцію під власним брендом? В такому разі вам точно потрібна якісна упаковка, зокрема пакети, адже такі вироби виконують широкий функціонал.

На щастя, зараз можна купити крафтові пакети оптом, але не думайте, що у підсумку ви отримаєте звичайні паперові виробі – і  на цьому крапка.

Їх унікальність полягає в тому, що на поверхні упаковки ви можете нанести логотип свого бізнесу, салоган, адресу, контакти, а також іншу інформацію, яка так чи інакше може просувати вашу справу чи продукт.

Отже, чому крафтові паперові пакети – це розумний і рентабельний вибір. Ось кілька аргументів «за».

Підкресліть свою унікальність

Що не кажи, та паперові пакети мають в рази солідніший вигляд, аніж звичайні – з целофану. Та й використання останніх в нинішній час, так би мовити, вже не в тренді.

Інша справа – крафтова упаковка, що виготовляється з якісного паперу, а відтак це тільки підкреслюватиме позитивний імідж вашої крамниці чи магазину, свідчитиме про те, що ви дбаєте і про своїх клієнтів, і про збереження довкілля.

Просувайте свій бізнес

Крафтовий пакет з логотипом вашого бренду чи крамниці – це один з дієвих способів рекламування власної справи. Адже це:

  • Підвищує впізнаваність;
  • Охоплює значну аудиторію;
  • Привертає увагу потенційних клієнтів.

Секрет полягає в тому, що крафтові паперові пакети, як правило, використовують багато разів. Людина в подальшому може брати цю упаковку на наступні покупки чи переносити в ній якісь інші речі – одяг, перекус, продукти. Тобто лого вашого бізнесу буде, так би мовити, завжди на виду. І така інформація добре запам’ятовується, достатньо тільки один раз звернути увагу.

Обирайте підхоже рішення

Якщо ви дійсно хочете використовувати крафтові пакети, не думайте, що вам буде доступний тільки якийсь один варіант. Таких виробів випускають в широкому різноманітті – квадратні, вертикальні та горизонтальні; з ручками і без; білі, сірі, кольорові і т.д.

Головне, перш ніж замовляти пакети, добре обдумайте, яке рішення вам підійде найбільше, а вже затим переходьте до оформлення замовлення.

На останок хочеться дати дві важливі поради.

Перша – обирайте крафтові паперові пакети тільки в надійних і досвідчених постачальників, щоб і якість товару була належна, і було доступне замовлення доставки, і ціни приємно дивували.

Друга – якщо замовлятимете упаковку з нанесенням вашого лого чи іншої інформації, добре попрацюйте над дизайном, скориставшись допомогою фахівців. Щоб все мало привабливий і унікальний вигляд. А це в рази підвищить ефект.

На правах реклами

Коментарі

Читайте також