Краса та жах Ужоцького перевалу на Закарпатті (ФОТО)

2
14

Вчора у мережі опублікували гарні світлини з Ужанського національного парку, який знаходиться на Великобережнянщині.

На жаль, поряд з гарними краєвидами тут можна побачити купи сміття, які залишили після себе люди. Це одна з найважливіших проблем області.

Коментарі

ВР
Варошський реаліст

Коли хохол ся родився та жид заплакав... А кіть серйозно, та засрали то не тілько туристи кілько такой люди які там живуть, самі собі серуть а говорять шо власть ху&=ва... Бо наш уВеликий народ знає лиш жалілися та наговарювати на сосіда, но што сам до колін у гівнови то не видить, главноє оби сосідови боло ху#&во... Коли перейдуть границю, та знають і ремінь у машині капчати і сміття у карман складувати, а дома мож і через вікно верчи... Не любиме ми свою рідну зимлю... (((

Ц
Цімбор

Потомкам великого Атілли хочу напомнити шо ви тоже свїм браттям по Тисі "гумунітарку" отправляєте.Як казав Дюсі бачі муй сусід:"Де жиєш не сери".

О
останньому

козел він

Д1
До 14:57

Прошу вибачення але хотів би вас спитати,що тримає тут таких поважних,вихованих та інтелігентних людей?Як ви взагалі можете терпіти "етих больных людей","гуканов" без истории.Чкода шо ґуґл мозги не переводить.

Ц
Цімбор

Ільку то не до тебе,а до "на жаль".А кіть туй ти так хu..ово,вітя орбан утлевел зажене!

І
Іван

се вам тоже Зеленський насмітянив.бидлото?

Ц
Цімбор

Звертаюся до нижнього коментатора і йому подобних.Причому туй Україна?!То шо з Полтави чи з Житомира приїхали пластмасові бутилки і засрані памперси нам у лісі зметати?Вот такісьме порядні люди і біда в нас самих.І у всіх наших бідах винуваті:сусід,кум і баба Ганя ворожка но не ми.

ДН
До на жаль

Як без истории а велики Укры,яки завоювали пив свиту, яки борються з клятим москалем загарбником,кра1ною агресором, а если чесно так и есть без культуры, истории все кругом виноваты только не они ,больные убогие люди.

І
Ілько

Ми не Гукани, ми європа! А шо то не Перегниє?

ВК
Владислав Каменца

Спалене сміття, яке Ви бачите на фото, - це робота працівників Парку! Замість того, щоб його вивести, вони його спалюють там же(((

НЖ
На жаль

Українці та гукани то бидло, гірше за диких свиней, без історії та культури, лише загадити знають все кругом себе

МЕ
Ми европа

Не забувайте! Се се Україна! Туй Похyj усьо.! Сри, бльуй, де хоч! Європа Убере.

O
oti

таке чувство що ми дикари а не люди гади

ВК
Владислав Каменца

Я, звісно, не Глагола, але фотографії могли би й підписати)))

Читайте також