Красень "ГНОМ"

7
0

прикрасив ужгородські Оноківці

Минулого тижня у цьому приміському селі обласного центру Закарпаття Оноківцях відбулася презентація закладу громадського харчування «ГНОМ». Ні, назва не на честь казкового героя, а це просто ініціали членів родини, які причетні до цієї доброї справи.
Цей ресторан-піцерія, безперечно, прикрасив Оноківці, чудово вписався на розі центральної вулиці.


Належить торговий заклад відомому на Ужгородщині підприємцю Михайлу Куртинцю. Затишні зали, досвідчений, привітний персонал відразу сподобалися жителям села.

Сам Михайло Іванович розповідає, що хотів побудувати саме такий ресторан-піцерію, де в денний час зал першого поверху слугував би як дитяче кафе, де малята могли б смакувати зі своїми батьками всілякими тістечками, вершками, морозивом, іншими ласощами. Чогось подібного поки що в Оноківцях ще не було. Тому й не дивно, що презентація закладу викликала величезний

інтерес, і гостей не бракувало. Сільський голова Віктор Дмитрук тепло привітав підприємця з новим успіхом у підприємницькій діяльності. До слова, підприємці у цьому селі мають всіляку підтримку, тому й працюється їм легко. Михайло Іванович відомий на Ужгородщині, як голова Асоціації платників податків і як голова районної бізнес-ради. А в своєму рідному селі ще і як депутат сільради 4-5-го скликань.

Так вже склалася доля в цього чоловіка, що він з 19-ти років працював завідуючим магазином. Торговельна стезя повела його і далі по життю. Нині вся його сім`я - підприємці. Батьковою стежкою пішли і обидві дочки — Оксана і Наталя. Два магазини Куртинців забезпечують всім необхідним і оноківчан і оріховчан.

Новий ресторан-піцерію Михайло Іванович здав в оренду Ганні Куликовій, яка добре знається на цій справі і впевнена, що цей заклад чекає великий успіх. Впевнені у цьому і жителі села, бо знають: якщо Михайло Іванович береться за якусь справу — обов`язково доведе її до кінця, зробить все якісно і добротно.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також