Кращі Б/У монітори з Європи: якість та надійність за вигідними цінами

9
0

Користувачі, що підшукують для себе монітор, часто стикаються з високими цінами на нові моделі.

Багато з них готові витратити гроші, щоб отримати якісний монітор для роботи, навчання та розваг. Але не всі знають, що можна придбати якісну б/у техніку з Європи, не переплачуючи при цьому за номінальний новий стан. Монітори, які імпортуються в Україну з Європи, мають таку саму якість, як і новенькі, але при цьому продаються набагато дешевше.

Монітори б/у з Європи — 3 головні переваги

В багатьох країнах Європи та США компанії використовують лізингові угоди для облаштування своїх офісів комп'ютерною технікою безпосередньо з заводу виробника. Лізинговий термін зазвичай складає до 2-3 років, після чого компанії повністю оновлюють своє обладнання, а поточні моделі виставляють на продаж.

Купуючи б/у екран для комп’ютера, користувачі можуть бути впевнені у наступних перевагах:

  1. Компанії Європи та США закуповують тільки оригінальну продукцію всесвітньо відомих виробників та брендів. Це гарантує, що модель, яку ви отримаєте, точно буде оригіналом, а не реплікою чи підробкою.
  2. Термін лізингу в європейських компаніях складає від 3-х місяців до 2-х років. Цього періоду недостатньо, щоб техніка зносилася або застаріла. Всі списані моделі моніторів досі актуальні та підходять, щоб відтворювати якісне зображення при роботі з комп’ютером або ноутбуком.
  3. Вартість монітору до комп’ютера б/у на 30-50% нижча за вартість нових моделей. Враховуючи фактичну відсутність різниці у якості, купівля стає для українців набагато вигіднішою.

EUROPC — б/у монітори з гарантією в Україні

Б/у монітори в Україні пропонує компанія EUROPC. Ви можете знайти повний перелік моделей, доступних для замовлення за посиланням https://europc.ua/ua/monitors/ — на офіційному сайті компанії.

Головні переваги EUROPC:

  • Компанія здійснює продаж б/у техніки з 2004 року і вже давно налагодила імпорт техніки в Україну, заключивши ряд ексклюзивних договорів з крупними компаніями Європи.
  • Вся техніка, включно з б/у комп’ютерами та б/у ноутбуками, яку можна придбати на сайті, сертифікована та відповідає європейським критеріям якості.
  • Перед відправленням клієнту кожна модель проходить комплексне обслуговування. Монітори проходять перевірку на наявність можливих дефектів, битих пікселів, засвічувань тощо.
  • Клієнти EUROPC отримують гарантію на кожен придбаний товар. Гарантійний термін складає від 6 до 12 місяців.
  • Доставка здійснюється за допомогою компаній-перевізників «Нова Пошта» та «Делівері». Також можливий варіант самовивозу з офлайн магазину, що розташований у Києві.

Вибрати монітор бу в компанії EUROPC — значить отримати відмінну якість за найвигіднішою ціною!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також