Кращі мобільні аксесуари для кращого життя

17
0

Аксесуари відіграють вкрай важливу роль в житті сучасної людини. Ці речі ми використовуємо якщо не постійно, то досить часто.

Ncase постачає мобільні аксесуари оптом з 2013 року. Ми закуповуємо чохли, кабелі, зарядні пристрої, захисні стекла та плівки, розумні гаджети та ще безліч мобільних електронних виробів в технологічній столиці Китаю, місті Шеньчжень. Там наш департамент експортує їх до Одеси, де вони потрапляють на наш склад-хаб і звідти вже розлітаються в усі куточки країни.

Наша мета — допомагати вітчизняному роздрібному бізнесу розвиватися та забезпечувати користувачів якісними виробами, які підвищують якість життя:

  • естетика — чохли для смартфонів, планшетів, ноутбуків та бездротових навушників;
  • захисні аксесуари: стекла на дисплей, прозорі та принтовані плівки;
  • усе для зарядки: мережеві та бездротові зарядні пристрої, зарядки станції, кабелі, сонячні панелі та портативні акумулятори;
  • весь спектр аксесуарів для автомобілів, від зарядних пристроїв до насосів та стартерів;
  • розумні побутові гаджети: світильники, зволожувачі, термометри тощо;
  • підставки для смартфонів та ноутбуків;
  • аксесуари для фото та відео: моноподи, триподи, стабілізатори, селфі-кільця, LED-лампи;
  • аудіоаксесуари: навушники, гарнітури, мікрофони, портативні колонки.

Ми ретельно відбираємо позиції для імпорту, щоб переконатися, що на полиці магазинів потрапляє продукція, яка дійсна потрібна користувачеві та допомагає йому. Наприклад, коли українці зіткнулися зі штучною енергетичною кризою, ми звернули особливу увагу на альтернативні способи енергопостачання, як-от сонячні панелі, способи безпечно акумулювати енергію та користуватися нею під час відключень, і закуповували генератори для підприємств. Іншим об’єктом у нашому фокусі стало освітлення будинку з високим рівнем пожежної безпеки. Свічки то добре і романтично, а от ризик займання — то велика проблема. Тому ми запропонували нашим партнерам забезпечити покупців LED-лампами та ліхтарями, що споживають зовсім трішки енергії, а деякі моделі й самі здатні послугувати зарядним пристроєм.

Не забуває Ncase і про інші потреби бізнесу, які часто заважають підприємцю зосередитися на розвитку. Ми дбаємо про те, щоб магазин завжди міг забезпечити клієнта детальною інформацією про товар: якісними фотографіями, описами різними мовами, відеооглядами. А ще ми пропонуємо партнерські програми та допомогу стартапам, щоб нові кроки в бізнесі були легшими.

Ми прагнемо, щоб безумовна якість товару та чуйний, дбайливий сервіс були стандартом індустрії мобільних аксесуарів в Україні, а власне мобільні аксесуари слугували джерелом радощі, комфорту та особистої ефективності. Можемо впевнено сказати, що за 10 років досвіду ми не мали питання, яке б не хотіли чи не могли розв’язати. Тож якщо ви шукаєте постачальника для початку або розвитку свого проєкту, ми з радістю прикладемо максимум зусиль, щоб допомогти вам!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також