Кращим студентом Закарпаття став Віталій Горбей (ФОТО)

16
0

Хлопець розповів, що через 10 років бачить себе крутим режисером, а ще через деякий час – міністром культури.

Обирали "Кращого студента-2016" у середу, 23 листопада в ужгородському клубі «Фантом».

Як розповідає Сашка Артюхіна, порталу "Закарпатської ліги КВН", цьогоріч за це звання боролися 8 учасників, а саме: Іван Ливч (Свалявський технічний коледж), Марина Волощук (МДУ), Яна Голінка (ПГК УжНУ), Арзу Саламонова (Мукачівський аграрний коледж), Крістофер Бобик (Коледж мистецтв ім. А. Ерделі), Євгенія Нікуліна (УжНУ), Алла Комарницька (ГПК МДУ), Віталій Горбей (Ужгородський коледж культури і мистецтв).

Конкурсанти презентували своє відеознайомство, зі сцени розповідали про себе, відповідаючи на питання бліц-інтерв’ю, слухали, що «позаочі» про них розкажуть їхні «довірені особи», а також дивували глядачів і журі своїми талантами. 

Так, за результатами голосів закарпатським «Кращим студентом-2016» було названо Віталія Горбея.

Хлопець у супроводі колективу мажореток та танцівниць переконав суддів упевненістю у собі, своєрідним виконанням народних пісень та амбітними планами на майбутнє. Так, Віталій через 10 років бачить себе крутим режисером, а ще через деякий час – міністром культури!

Переможців та найгучнішу групу підтримки нагородили призами. Усі учасники отримали унікальні іменні грамоти та смаколики від Валентина Штефаньо.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також