Красуня з Мукачева знімається у рекламі Nike, Puma та Calvin Klein (ФОТО)

17
16

І не тільки. Яна Лукашук уже кілька років мандрує мегаполісами та професійно працює моделлю.

Як розповіла мукачівка виданню Varosh, зараз вона працює в Стамбулі з компанією Trendyol, і останні її роботи були для відомих брендів – Nike, Puma, Calvin Klein, Bershka, Us Polo, Tommy Hilfiger. До Стамбулу дівчина працювала в Дубаях та Мілані.

Пригадуємо, що Яна, перш ніж стати професійною моделлю, починала з конкурсів краси на Закарпатті та була серед претенденток на титул Королева України

Коментарі

П
Пояснюю

Вона не фотомодель, а модель одягу. Там не потрiбне яскраве обличча!!! Там повиннi дивитись на одяг, а не на дiвчину. Тому вона - саме то!Симпатична зовнiшнiсть та струнка фiгура - по стандартам моди.

П
Порошенко

я також думаю А красуня де???:))) ви ще красунь не бачили))))

МЦ
модерація це по європейськи

гарна дівчина

..до реал

Не кіпішуй!

Р
реал

до dawdw-даун. у тебе мало інтелекту щоб говорити і роздумовувати про красу, ти ніхто і за тебе ніколи ніхто не напише позитив, а то шо ти неадекватний самодур то для тебе мінус. подивися на себе в дзеркало і ненапудься

М
мкчв

Скоро у Закарпатті уже нікого не залишиться. Всі люди всіма силами продують виїхати з країни. І це навіть не тільки Закарпаття. На жаль вся Україна на чемоданах. 4-ий майдан розчарував вже навіть останніх мрійників у щасливе майбутнє. Сумніваюся що в країні є хоча б 30 млн. людей... Посудіть самі - яка частина доходу країни приходить міліардами від заробітчан з інших країн... Скоро не буде ким урядувати, шановні урядовці, вибирати буде вас нікому.

B
betonus

Будьмо горді на всіх хто за кордоном працює гастарбайтером і на тих, хто будинки возводить, хто дітей чужих няньчить, хто унітази миє,а не тільки хвалімося моделями, Джамалою та Галайкою.

П
ПУПО

гарна дівчина, нічого не скажеш. Голвне природня краса без силікону та ботоксу!

Р
Руснак

Главноє обы за тормоза не оддалася!

Т
Тормоз

Во якой буває настоящеє Щастя. Уїхала світ за очі і ми ...дуже раді за неї.Хлоп з Закарпаття уже для такої мадам полюбе буде не пара.

1
111аппр

хто вона така *

1
111

А що за красуня ? де її фото ?

В
Витя

на 4-рочку

Ю
юрист

Хм... Подумаешь - Nike, Puma, Calvin Klein, Bershka, Us Polo, Tommy Hilfiger. А на конфетах Рошен то ее нет...

D
dawdw

а де красуня?

Х
Холмс

Чарівна дівчина!

Читайте також