«Красуня Закарпаття-2007» любить кататися на мопеді

17
0

і обожнює свого кота

Сьогодні свою першу прес-конференцію дала потенційна «Міс Україна – 2008», переможниця цьогорічного закарпатського регіонального конкурсу краси Ярослава Чорна. На зустрічі з журналістами в Ужгородському прес-клубі реформ вона зізналася, що навіть не планувала перемогти. Про це сьогодні, 26 вересня, повідомив власкор ЗІКу.

Наталія Ворона, член Національного комітету конкурсу «Міс Україна» та власниця ліцензії на проведення конкурсного відбору красуні із Закарпаття розповіла, що журі визначили достойну кандидатуру, з якої цілком можливо «зліпити» путню модель. Проте сама дівчина запевнила, що більше хотіла б займатися професійною діяльністю (вчиться на другому курсі за спеціальністю «Фінанси»). А в конкурсі брала участь заради спортивного інтересу. Серед захоплень красуні – їзда на мопеді та автомобілі, догляд за власним котом. Остання прочитана нею книга — «Алхімік» (Пауло Коельо — ЗІК), щоправда, автора дівчина не запам’ятала.

Наталія Ворона пообіцяла, що конкурс відтепер буде щорічним (досі на Закарпатті тривала дворічна перерва). Крім того, модель і екс-дружина Шуфрича наголосила, що на красі не слід «наживатися», нею краще насолоджуватися.

 

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також