Кравчук дав прес-конференцію в Ужгороді

10
1

Те, що Закарпаття віддадуть Медведчуку (після перемоги Тимошенко) — це все інсинуації. Це не таке важливе питання для Тимошенко - думка про працевлаштування Медведчука, - заявив сьогодні прес-конференції в Ужгороді екс-президент України, довірена особа кандидата у президенти Юлії Тимошенко Леонід Кравчук.

«Медведчуку пропонували серйозні посади в Росії і Медведєв, і Путін. Він наразі зайнятий бізнесом та юридичними консультаціями. Медведчук ніколи мене не просив поговорити за нього з Тимошенко, бо це не той рівень», - сказав Кравчук. За словами екс-президента, він розстановкою кадрів ні в Ющенка, ні в Кучми не займався.

Щодо власного політичного майбутнього, то Кравчук «скрізь себе вже бачив». «Хіба, якби була створена Президентська Рада, куди б увійшли не ті, хто у партіях і при владі, а ті, які будили Україну, мають силу слова, авторитету і досвіду. Які б брали варту закону Конституції. Таку Президентську раду ніхто не робив, бо не був зацікавлений».

На запитання про долю екс-голови Закарпатської ОДА Різака (СДПУ(о), то, на думку Кучми, ситуація спричинена скоріше політичними, а не правовими діями. «Тимошенко почне з того, що ті люди не те, що будуть реабілітовані, а їх вчинки будуть оцінені за законами».

Коментарі

К
Кусi

Тепер зрозумiло що СРСР розвалили такi козачки-перевертнi як Кравчук. У нашому регiонi теж при владi знаходиться багато "комунiстичних кадрiв" - вони всiм вiдомi поiменно.

Читайте також