Країни НАТО висловили протест через те, що Угорщина блокує діалог з Україною

4
20

Незгоду з діями Угорщини щодо блокування євроатлантичних ініціатив України висловили 11 держав-членів НАТО, в тому числі Німеччина.

Про відповідний лист 11 держав з посиланням на неофіційну інформацію повідомило угорське видання Magyar Nemzet.

У листі держави чітко дали зрозуміти, що конфлікт між Угорщиною і Україною не повинен виноситися у площину НАТО.

Крім того, вони заявили, що не зовсім розуміють, у чому полягає проблема, і не вважають її аж настільки складною, щоб через неї ставити під загрозу стратегічні інтереси Альянсу.

У листі також ідеться про те, що суперечності у НАТО на високому рівні щодо України є сигналом для Москви, оскільки для будь-які розбіжності в альянсі є успіхом для РФ.

Декілька тижнів тому глава МЗС Угорщини Петер Сійярто заявив, що  його країна наклала вето на скликання грудневого засідання Комісії Україна-НАТО.

На подібних зустрічах НАТО завжди наголошує на тому, що підтримує територіальну цілісність України, яка була серйозно порушена. У грудні ця позиція не буде висловлена.

Наразі засідання комісії Україна-НАТО планується на зустрічі міністрів оборони альянсу у лютому, однак Угорщина поки не змінила своєї позиції щодо блокування.

Подібної позиції Угорщина дотримується і в питанні відносин України і ЄС. На засіданні Ради асоціації Україна-ЄС, як очікується, угорські дипломати піднімуть питання санкцій проти України

Нагадаємо, Павло Клімкін після візиту на Закарпаття змінив думку про угорців.

Коментарі

Є
Євген

До псевдоЄвген 07.12.2017 18:18 Коли нічого протиставити аргументованим коментарям зухвалі недоростки так і поводяться як Ви намагаючись надзюрити на черевики і з вищанням тікають до матусі під спідницю отримавши копняка.

Є
Євген

вибачте мене, я дійсно хворий шизофренією,

Є
Євген

DO JEVHENA Мова й регіональні стандарти на вкладці панель управління = стандартна опція Windows, Ви - нікчемні у своїх де більних витівках.

DJ
DO JEVHENA

Ja zhiv 45 rokiv v Ukrajini a zaraz za kordonom. Jak ti (bikota) dumajesh, chomu ja z svojeju druzhinoju ta ditinoju vijihav z ridnoji zemli ? V Jevropi 10 millioniv Ukrajintsiv - jaki nikoli ne bazhajut povernutis dodomu. NIKOLI ! Bo tam taki debili jak ti, jaki ne bachat dali svoho nosa, zadovbani falsh proipagandoju. . . . jaki hotovi zdohnuti za dekilka oligarhiv, poklasti v mohilu svojih ditej ta batkiv. Idiotizm . . .

Є
Євген

Подивіться на рівень визнання УПА і шанування пам'яті Провідника Степана Бандери у відкритих джерелах, льотчик у Пекло. Дуже повчально. Ще додайте Добробати, що стали на захист Неньки. Щодо виродків-гендлярів усіляких і ЄС добрався опублікувавши "чорний список" країн-офшорів. Oops! Яка прикрість!!! ;)

Є
Євген

Добірним дб усім гуртом відкрита відповідь: - Три місяці угорські військові нестимуть службу в Естонії, посилюючи східний фланг оборони НАТО інформує mukachevo.net (у Естонії мадярською не розмовляють/не розуміють), що не позбавляє мадяр виконувати забов'язання у рамках НАТО. Тепер по суті: - громадянин України угорського походження виконуючи обов'язок по захисту України у війську МУСИТЬ розуміти накази командирів віддані ДЕРЖАВНОЮ мовою, або сконати на нарах гауптвахти за невиконання наказу. Усе просто, блазні наймані за форинторублі.

З
Закарпатец

Молодцы Венгры!

Є
Євген

Лише загловки знаних агенцій новин: = Угорський міністр закликав НАТО не приймати ситуацію із законом України «Про освіту» Радіо Свобода 7 год тому Угорський шантаж: освітній закон порушив зобов'язання України перед НАТО Європейська правда 13 год тому Угорщина тепер називає освітній закон України порушенням зобов'язань перед НАТО UkrMedia 11 год тому = недоумкуватому михуїлові невтямки до чого тут мадярщина.

М
Михайло

До Євген......При чому туй Угорщина?Тіллерсон Нет смысла бороться за Украину, если ее душу погубит коррупция це вчора сказав держсекретар США...Дивися що у Києві з міхо?Яка Польша?Де зараз Польша і де Україна.........

Є
Євген

До баламут. Генеральна прокуратура Угорщини висунула звинувачення депутату Європарламенту від партії "_оббік" Бейлі Ковачу, який звинувачуються у розстраті бюджетних коштів та державних злочинах. Отже, політик має постати перед судом півідомляє mukachevo.net...Вам там зручно із такою соломиною іззаду? Мо' ще пір'я півняче і будяка устромите? Буде весело ;)

Б
баламут

Не вірю таким як ген Єв. Вбито до 15 тис. наших людей, корупція у Києві величезна,чисельність України скорочується....А він нам втуляє ,що мадярам та полякам пустять юшики з носа

Є
Євген

До Сципан. Кібербезпекою усе більше заклопотані ЄС і НАТО, та й в Україні є затримання колорадських адмінів - "пешиИсчо" - баланда смачна, а шконка зручна.

Є
Євген

До Михyїла. Закарпатський "беберкут" не задіяний був на Майдані...розуміючи Ваше розчарування рекомендую надалі не засвічуватися так необережно - буде кепсько екс-міліціянту, незважаючи на чинне сміття у ГПУ.

С
Степан

Євгене, вже написав позов на мук.нет?

Є
Євген

Не можна не згадати того факту, що і Угорщина і Польща вже неодноразово отримували "червону картку" за дії несумісні із засадами функціонування Євросоюзу. І ще отримають від НАТО, у чому дипломатія України сприятиме. Набираємо попкорну і спостерігаємо як осатанілим ляхам і мадярам пустять юшку з носа.

М
Михайло

До Євген..йди на Диба онлайн там цензура норм тобі сподобаєтся,тут це називаєтся демократія коментувати можуть всі, як і висловлюются всі точки зору.Майдаунам якщо не скачеш по їхному то олгінський троль.

Є
Євген

Мова про ольгінськіх троляк з (ольгіно), а редагувати комент онлайн здатен лише співробітник mukachevo.net, на що вже було вказано неодноразово і підтверджено скріншотами у Twitter.

С
Степан

у нижнього шизофренія )))

Є
Євген

Гельсінські троляки (усім відомі на сайті) ще не одержали вказівок зраші яким чином коментувати дб витівки мадяр і ляхів навернених в українофобськи поранки агентурою і корисними ідийотами проросіянськими. Впали у ступор, блазні.

NS
Ny sho?

A kazalu ykrajinci so to nepravda....

Читайте також