Креативний англійський філолог організував в Ужгороді порно-студію (ФОТО)

19
28

23-річний педагог і сам був не проти взяти участь у порно-фільмах, а продукцію відправляв у США.

Почалося все з того, що працівники міліцейського відділу по боротьбі з торгівлею людьми виявили в мережі Інтернет відеопродукцію порнографічного змісту. В порноролику було вказано, що відзнято його в Ужгороді.

Міліціонери відшукали «порноакторів». З′ясувалося, що 23-річний житель м.Ужгорода створив на зйомній квартирі міні-порностудію. До речі, сам хлопець з інтелігентів, викладає англійську мову в одному з навчальних закладів обласного центру…

Цей «педагог» підшуковував молодих жінок, в тому числі й неповнолітніх, і пропонував їм зніматися в порнороликах за його участю. Обіцяв платити юним «порноакторкам» 1000-3000 доларів у місяць. Ясна річ, обіцяного дівчата не отримували, хоча сам учитель на цьому заробляв, викладаючи відзняте порно на американські платні сайти…

Одна із «порномоделей» виявилася 17-літньою працівницею ужгородського АВС. Оскільки зйомки неповнолітніх у порнофільмах в США заборонено, ужгородець підробив у паспорті вік дівчини, виставивши підроблену інформацію в Інтернет разом із фільмом.

Міліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ч.4 ст.301 (Виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів, що містять дитячу порнографію, або примушування неповнолітніх до участі у створенні відеопродукції порнографічного характеру) Кримінального кодексу України.

Вилучену відеопродукцію було направлено на експертизу, яка підтвердила її порнографічний зміст.

Під час обшуку в орендованій ужгородцем квартирі, де він знімав свої «порношедеври», стався казус. Пізно ввечері в квартиру зайшов 24-річний хлопець і сказав, що він «приніс те, що просили». Як з′ясувалося, він приніс 5 грамів марихуани, яку вживав для підсилення потенції під час зйомок сам організатор порностудії… Побачивши міліціонерів, наркокур′єр встиг з′їсти частину дурман-зілля…

Слідство у справі триває. Воно повинно з′ясувати, скільки осіб відвідували підпільну порностудію й брали участь в тиражуванні відзнятих ужгородським учителем порнофільмів.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Коментарі

Х
Х

Наше місто мале, і розповсюджувати силку на відео дівчат я не буду. Діло в тому що гіпер популярність може зруйнувати їхнє життя... Так що вибачайте, силку не дам. Хто дружить з інтернетом той може й сам пошукати.

Х
Х

А силку на відео чого не дали?? Честно шукав довго, деякі на закритих сайтах. Я ржав:))), блін не буду писати з якої ABC дівчина:) але так старається)) А одна із Зіни (Зін багато)... сьогодні попробую замутити її:) Була ще одна, працює в приватбанку..:) Перечинська теж була:)

Д
Добрый

Ржунимогу! Ссылку - нельзя. Это уже статья за распространение порнухи. Типа - вычислят по IP и нагрянут. Далее по схеме: хендэ хох, пальцы в дверь, кто ещё с тобой работает! И привешивают на тебя 6 трупов , 4 угона и 5 изнасилований! Ну его нах.. !

ЮН
ющенко найсянеприказує

де ролік увідіти..киньте хтось ссилку..інтересно шо назнімав циганин ужгородський..

Д1
до 17,12

толя..это ты????решил больше под толей не выходить в эфир? да......столько хуев, как толя на сайте еще никто не проглатывал..

Д1
до 17,12

думай глубже, нацик-бандерлог, если Михо НАЧИНАЕТ ЖИДОВ ПАРАФИНИТЬ( а ты не жид случайно?)значит гос деп решил что-то поменять. гос деп для вас пидоров галицайских-это выше СОЛНЦА!!! КОРОЧЕ ПО ЛЮБОМУ-СОСАТЬ БУДЕТЕ ЖИДЫ ПОРХАТЫЕ РАНО ИЛИ ПОЗДНО..ВЕШАТЬ ВАС БУДУТ БЛЯДЕЙ!!!

Д4
до13. 44

А що КАЦАП , налякався ІЄРОГЛІФІВ . Тобі вже і МІХО товариш . Ох і гнилі ж у тебе " СКРЕПЫ " . Не бійся ПЕКІН тобі дасть більше , ніж Москва . Тобі ж все рівно , яку випивати . Рисова набагато краща від тої , яку ти вживаєш .

ОР
останнему- РЕСПЕКТ!!

!!!

УЧ
усе четко

https://www.youtube.com/watch?v=uchfgpJqn-Q https://www.youtube.com/watch?v=1NJ8g1oP7vQ

Д1
до 12,30

все кто приезжает из России из зароботок домой в Закарпатье на побывку..еще ни разу не слышал, что их там ненавидят или плохо относятся. это тебе бандерлогу жидовские 1+1 или 5-й канал или канадский 24 нашептали..не верь ЖИДАМ!!!! ты лучше послушай Саакашвлили ( начинаю уважать) как он про сеньку бакая рассказывает. сенька уже миллиардер..когда в стране война и народ обнищал.

ГВ
ганьба ворам

МЕРЗОТНИЙ ІНДЕКСАЦІЙНИЙ ВОР-премєр ЯЙЦЕНЮК Х У Й Л О ВОРА в шокодаді ПАРАШАнка-П І Д О Р А !!!!!!!!!!!!!

Д1
до 11.26

Чому КАЦАПИ так не навидять робочих людей . Тому що вон и ліниві , зависливі тай дуже питущі . Але є надія що Китай їх справить , зробить із них трудівників .

Д1
до 10,56

матюкаются все!!!ты пройдись по ночному Ужгороду или Мукачево. То что ты увидишь и услышишь , бандерлог, матюки ( ПОДЧЕРКНУ- РУССКИЕ МАТЮКИ) покажуться тебе детскими шалостями. Главное не ссы ..иди смело и денег возьми по-больше..А лучше все-таки вали на Будапештский вокзал...рожу только испачкай..под беженца сканаешь... А ТАМ ЕВРОПА БЛЯ!!!!!! СВОБОДА!!!!! лучше конечно гавно за фрау выносить, чем попасть под раздачу где-нибудь в дуфорте родного города. ..а на худой конец в Питер на стройку..наших там пруд пруди..

ОД
останньому до 10.33

Як можна визначити КАЦАПА . Це легко . Вони матюкаються . А чому вони матюкаються , тому що КАЦАПИ .

Д9
ДО 9,24

чуешь ти уебок галицайский...я жию у Закарпатье..... то ви падлы -чупакабры жидо-звезднополосати забудьте про Украину и валить нх на Будапештский вокзал....а пак може у Нимеччину за фрау смиття выносити.

ОД
останньому до 09.10

КАЦАПЕ , забуть про Україну . І ввічливо шкрябай про Європу , яка купує твій газ , обись ни сковдошів зовсім . Ти себе руняй на КИТАЙ .

ДД
до до братья укр...

пидорас -это ты ..чупакабра заперевальная...скачущая мафпа.. сепаратизм-это призыв к изменению территории или выход из состава страны.. а когда наших девок и детей хуесосы англосакские втягивают в разврат -это называется " братское " отношение от гейвропы... учи первоисточники бандерлог..

С
саша

до братья укр... ето ваших дет.. АРА е..ут!

БЭ
Бабы это единственное, что осталось

1

Я
яя

Се просто слова ідіотізм замало...Прикиньте з чого все почалося - Цитата "Почалося все з того, що працівники міліцейського відділу по боротьбі з торгівлею людьми виявили в мережі Інтернет відеопродукцію порнографічного змісту" Вот спеціалісти вот професіонали .... Дебілоідна держава наша

Я
я

Где можно ознакомиться с материалами дела?

ДБ
до братья укр......

Підарасе то твоїх дітей скоро будуть е....ти.Ти чмо москальськоє. Сепаратіст е....ний.

К
КОРЧІ

СЕ ХУЙЛО ІЗ ПРАВОГО СЕКТОРА ТАТЬ НАЙ ПОЗЕРАВУТЬ КОГО БЕРУТЬ

Д
Добрый

А что ещё, кроме порно, можно снимать в украине? Гомосятину пока не узаконили, да и с наркотой напряжно. А проституткам, что на вокзале за 50, что на камеру за 100! Стремительным домкратом идём в европу.

БУ
братья украинцы!!!

англосаксы-это ваши новые братья!!!они и детей ваших е..ть будут...по -братски..

1
1

Оскара йому!!!

П
Пітьо

Експертиза бола проведена оби уповісти ош то порнографія? Ржуниможу! Шо, без експертизи і непонятно, нє? Спеціолісти хренові, експертизу им треба боло! Геге

Т
тт

нет би підтримали вітчизняне кіно , хоч якоєсь було в україні

Читайте також