Крем для обличчя: який вибрати натуральний крем

8
0

У догляді за шкірою натуральний крем для обличчя виконує важливі функції.

Які саме, залежить від призначення косметичного засобу:

  • зволожуючий — зберігає достатній рівень вологи у клітинах епідермісу
  • поживний — живить та пом'якшує шкіру, насичує її корисними речовинами,
  • відновлюючий — має терапевтичний ефект, стимулює вироблення шкірою власного колагену, повертає пружність, привабливий колір.

Окремо варто відзначити антивікові креми для обличчя, що мають омолоджувальні властивості. Для зрілої шкіри розроблені окремі рецепти косметичних заходів з колагеном та пептидами. Таку “важка артилерія” не завжди доречна для молодих. Але й для тих, кому від 20 років, в асортименті корейської бьюті-індустрії є ефективні засоби проти перших ознак старіння.

Однак, обираючи крем для обличчя за віком, потрібно звертати увагу не лише на паспортні дані, а й на реальні потреби. Тому що при розробці косметики у Кореї керуються не віком, а станом шкіри та можливими факторами негативного впливу на неї.

Наприклад, крем для обличчя з гіалуроновою кислотою можна використовувати ще до появи перших зморшок, якщо шкіра потребує інтенсивного зволоження. До того ж косметологи запевняють, що чим раніше розпочати догляд, тим менше час впливатиме на обличчя.

Натуральний крем для обличчя: переваги для шкіри

Завдяки тому, що більшість компонентів органічні та багато з них за складом наближені до людських клітин, натуральні косметичні засоби повністю засвоюються шкірою. Вони діють не лише на поверхні, а й на клітинному рівні.

Корейські креми для обличчя містять унікальні інгредієнти природного походження — муцин равлика, гніздо ластівки, золото, екстракти екзотичних рослин. Тому вони мають не лише косметичний, а й терапевтичний ефект, який зберігається надовго.

Своєю безпечністю та гіпоалергенністю корейська косметика також завдячує натуральному складу. Рецепти, перевірені часом, виробники поєднують із надсучасними технологіями. До того ж перед тим, як запустити будь-який крем для обличчя у виробництво, його багаторазово перевіряють. Виключенням є тестування на тваринах, яке провідні косметичні бренди з Кореї не проводять з екологічних міркувань.

Корейський крем для обличчя від Dr.Ceuracle

Перш ніж замовити будь-який косметичний засіб, варто визначити власний тип шкіри. Це важливо, щоб отримати максимальний ефект, тому що всі рецепти Dr.Ceuracle розроблені з урахуванням особливостей, притаманних кожному типу. Наприклад, крем «5-альфа контроль» для жирної шкіри, що схильна до висипів, містить речовини, що регулюють надмірне вироблення шкірного сала, звужують пори, мають ефект матування. Можно ознайомитися за адресою - https://krkr.com.ua/ru/dr.ceuracle/

Такий засіб можна використовувати для комбінованої шкіри, та навіть для нормальної. Але при надмірній втраті вологи, чутливості, схильності до подразнень та лущення варто придивитися крем для сухої шкіри, що спеціально створений для розв’язання цих косметичних проблем. Наприклад, з екстрактом прополісу.

Бажано також обирати окремі косметичні засоби для різних сезонів. Денний крем для обличчя на зиму повинен захищати шкіру від холоду та опадів, живити її та усувати наслідки негативного зовнішнього впливу. Для цього він має щільну структуру, містить збільшену кількість олій та не містить зволожувачів, що замерзають на морозі. Звісно для теплої пори року такий засіб заважкий. Крем для обличчя на літо навпаки:

  1. має надлегку текстуру;
  2. інтенсивно зволожує та утримує вологу у шкірі;
  3. захищає від наслідків активного сонячного випромінювання.

Звісно, вартість якісного крему для обличчя не може бути низькою. Але у корейської косметики вона й не зависока, з урахуванням того, що це дійсно дієві косметичні засоби, виготовлені з натуральних компонентів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також