Кремль наполягає на вікритті російського консульства в Ужгороді

5
5

Москва зацікавлена у відкритті консульств Російської Федерації в Севастополі, Дніпропетровську та Ужгороді. Про це міністр закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров під час відкриття п’ятого засідання українсько-російського підкомітету з міжнародної співпраці в Одесі.

"Ми в лютому цього року ухвалили розпорядження від уряду Росії про згоду на заснування Генерального Консульства України в Нижньому Новгороді, отримали згоду від українських колег на відкриття нашої консульської установи в Донецьку і хотіли б продовжити розширення нашої консульської присутності на взаємній основі", - сказав міністр закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров під час відкриття п’ятого засідання українсько-російського підкомітету з міжнародної співпраці в Одесі, повідомляє Інтерфакс-Україна.

У свою чергу глава МЗС України Костянтин Грищенко погодився з необхідністю розширення консульської присутності на взаємній основі. "Думаю, що і для України, і для Росії відкриття нових консульств буде важливим етапом активізації, зокрема економічного співробітництва", - наголосив глава українського зовнішньополітичного відомства.

Коментарі

У
ужгородка

Буде і тут баламутити воду консул, то росіянам і тут буде не комфортно, а не тільки у Львові.

Є
Євген

Аби з русинами мутити воду.

А
Анна

это будет просто здорово!А то во Львов становится опасно ездить.

R
ROMEO

PISTIKE NE POFAZ

П
Пішти

Если венграм можно загранпаспорта и выборный округ, почему нельзя русское посольство? Даёшь посольство в Ужгороде!

Читайте також