Креми для макіяжу: особливості призначення та основні відмінності

7
0

В інтернет-магазині PARFUMS представлена ??велика колекція BB, СС-кремів, а досвідчені маркетологи цього торгового майданчика підготували огляд їхніх можливостей.

На прилавках наших магазинів є чимало кремів для обличчя, у назвах яких присутні подвоєні літери. Ця продукція добре продається, але має певні відмінності, котрі не всім користувачам відомі.

В інтернет-магазині PARFUMS https://parfums.ua/category/bb_krem представлена велика колекція таких засобів, а досвідчені маркетологи цього торгового майданчика підготували огляд їхніх можливостей.

  • BB-крем. Перша пропозиція із цієї групи товарів, яка з'явилася на косметичному ринку наприкінці 60-х. Німецький лікар Крістін Шраммек запропонувала новий продукт, який поєднував матування та делікатний догляд. Основне завдання – приховати рубці, почервоніння, а також прискорити їхнє загоєння. Новинка заслужила на позитивні відгуки косметологів і дерматологів, але широкого поширення не набула. Застосовувалася переважно у клінічних умовах і була відома лише у професійному середовищі. На початку 70-х у Німеччині проходили стажування медичні працівники з Кореї. Саме вони звернули особливу увагу на цей засіб, який на той час використовувався насамперед для загоєння шрамів та рубців після пластичних операцій. У Кореї уявлення про красу дещо відрізняються від наших. Еталоном вважається світла (порцелянова) шкіра з ідеально гладким рельєфом. У цей же період у країнах Азії стає дуже популярною пластична хірургія, а пропозиція Крістін Шраммек – це оригінальний продукт, який працює одразу у двох напрямках. Він успішно приховує наслідки оперативного втручання та одночасно прискорює загоєння. Формула засобу зазнала деяких змін. До складу увійшли силікони та віск для більш рівномірного розподілу, а також посилені антибактеріальні речовини. Збільшилася кількість пігменту, стало можливим створення глянцевого або сатинового покриття з різним рівнем щільності. Для продуктів, виготовлених у Японії та Кореї, характерні виражене тонування та маскування недоліків, а також виконання відбілювання. Європейські марки намагаються привернути увагу користувачів, доповнюючи можливості цих засобів різними терапевтичними ефектами. Наприклад, пом'якшення огрубілих ділянок, насичення їх вітамінами, усунення тьмяності та відновлення природного блиску, виконання легкого ліфтингу, підтримання нормального рівня зволоженості. ВВ-крем зазвичай застосовується як альтернатива тонального крему. Колірна палітра пропонується порівняно невелика, оскільки пігменти легко підлаштовуються під тон шкіри.
  • CC-крем. Основне завдання – корекція та тонування. Він успішно маскує почервоніння та жовтизну, вирівнює тон, а також забезпечує додатковий догляд – зволожує, живить, захищає від шкідливого впливу ультрафіолету. Але здатність маскувати недоліки невелика, тому наноситься насамперед для корекції кольору. Використовувати його можна замість бази під макіяж або змішувати з тональною основою. Першим цей засіб почав випускати у 2010 році бренд Rachel K, який зареєстрований у Сінгапурі. Застосування сучасних варіантів не потребує особливих навичок та вмінь, текстура легко наноситься та розтушовується. У формули входять екстракти білого та зеленого чаю, муцин равлика, натуральні олії. Особливою популярністю користуються пропозиції корейських компаній, проте законодавство цієї країни звільняє виробників косметики від необхідності вказувати повний склад на етикетці.
  • DD-крем. Займає проміжне положення між двома іншими варіантами. До його складу входять антивікові агенти (наприклад, ретинол), рослинні екстракти, натуральні олії, протисонцеві фільтри, вітаміни. Запропоновані засоби справляються з різними завданнями. Це надання блиску, розгладження рельєфу, захист від негативного зовнішнього впливу, антивіковий догляд.
  • EE-крем. Призначений для виконання відлущування, оновлення покривів та прискорення регенерації клітин. Не є декоративним засобом. Включений у цей перелік, оскільки швидко усуває тьмяність та чорні точки (комедони), але власникам дуже тонкої шкіри він, як правило, не підходить. До формул включаються екстракти цитрусових, ефірні олії, вітамін С.
  • PP-крем. Це основа під макіяж. У складі присутній силікон, який заповнює дрібні зморшки та складки, вирівнює рельєф. Використовується разом із тональним кремом та пудрою. Успішно маскує невеликі вікові зміни, розширені пори, сліди від акне, створює матове покриття без вираженого відтінку.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також