Крістофер Нолан геть відмовився продовжувати "Темного лицаря"

6
0

Нехай Крістофер Нолан і говорив, що це його останній візит до похмурий Готем, нехай реклама і трейлери свідчать про "епічному завершення" історії Бетмена, розмови про четвертої частини все одно спливають.

Нещодавно Крістіан Бейл у розмові з журналістом журналу Rolling Stone сказав, що він не проти продовження:

- Я так для себе розумію, що це остання частина. Я думаю, це нормально, і історія закінчується як раз в потрібний момент. Але ... якщо Кріс прийде до мене зі сценарієм і скаже: "Знаєш що? От є нова серія", - я буду радий прийняти цей виклик.
 
Тобто все залежить від Нолана? Саме. Отже, з аналогічним питанням про продовження журналісти прийшли до режисера. Однак творець "Темного лицаря" був безапеляційний, він відповів сухо і однозначно: "Ні".
 
Потім все-таки з Крістофера Нолана вивудили пояснення:
 
- Здебільшого, тому що я забобонний, але, як я сказав своєму братові [Джонатану Нолану], мені не хочеться відкладати щось на потім. Ми ніколи не переходимо на якусь спеціальну траєкторію - я завжди хотів вмістити історію Брюса Уейна в три частини, не залишаючи нічого для продовження.
 
Не дивно, Нолан - молодий режисер, йому всього 41 рік, і, напевно, він хоче спробувати щось нове, тим більше, збита репутація дозволяє замахнутися на щось грандіозне.
 
26 липня "Темний лицар: Відродження легенди" стартує в Росії, і тепер, будучи впевненим, що перед вами остання частина, потрібно буквально смакувати кожну секунду завершального трилогію фільму.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також