Кров, сльози і піт: Парасюк зціпився у Раді з Опоблоком (ВІДЕО)

2
17

Нардепи від Опоблоку побили у Верховній Раді Володимира Парасюка, який перервав виступ колеги і сам розпочав конфлікт.

Інцидент трапився після того, як Парасюк намагався перервати виступ колеги Дмитра Колесникова. 

Нардеп Парасюк почав виривати мікрофон від Колесникова, після чого збіглися інші опозиціонери і між ними стартувала бійка. Володимир Парасюк прикривався руками. 

Однак, хтось із інших нардепів таки добре вдарив його по обличчі. Потекла кров. 

Дивимось, як все було.

Mukachevo.net

Коментарі

ДU
До ua

Скоро не буде і ua.

U
ua

Р-КС забудь про ссср його вже ніколи небуде

Р
Ролекс

Чим більше народ втрачає соціальні здобутки, встановлені при СРСР, тим більше істерії в майданутих ЗМІ про "кривавий тоталітарний режим".

ДШ
до шарапова

ти баран повний

Ш
ШараПОВ

Діду ти напевно не то читаєш поцікався скільки соратників сталіна були євреями-а фіо ДЖУГАШВІЛІ нічого ненагадує

Ц
Центр

СТАЛІН ВОРОГ НАРОДІВ-ЯКИЙ НЕМІГ НАПИТИСЯ ЛЮДСЬКОЇ КРОВІ

П
Перун

Дід Михайло має правду. Дегенеративна пропаганда промила людям мізки, зокрема, таким як Тьотя. В 20-му столітті лише команда Сталіна наважилася кинути виклик іллюмінатській мафії, попри наявні жертви і невинних людей.

ДТ
До тьоті

Тьотьо не читайте і не слухайте на ніч українські ЗМІ і вятровичів.

Т
Тьотя

До діда Михайла ,ви даєте собі отчот про сталіна згадали ?Боже упаси сталінські времена нам баьки говорили майже чи кожну сімю зацепило то время а на Україні 33 голод на сході наш батько малий був і чув від своіх шо люди міняли дорогі хустки на усок хліба ,навіть на Закарпаттю після війни по приказу сталіна всіх мадярів у лагри вивезли і нашого діда тоже ідруга операція вісла поже з польщі тоже всіх українців вивезли та страшне шо він робив з людьми .Має бути якийсь гуманізм.А комунізм тот шо робив?

Ж
Жеглов

Шарапову.Якщо влада регіоналів така бандитська, то тоді, яка сьогоднішня? Так для згадки, сьогоднішня "влада"приведена майданом під психотропні крики і потурання західняків!!!

ДМ
дід Михайло

ШараПОВу. Щоб мати свою справедливу владу, її потрібно вибарати по Сталінському принципу. Сталін, захопивши владу, членів нової НКВД підбирав за законами генетичного походження. Відсіяв всіх жидів і з жидівською кровю. В НКВД приймались лише люди в яких в роду не було розлучень, пянок та зрад. Перевірялись всі, аж до пятого коліна, щоб не було жидівської крові. Жидівська-неандертальська кров завжди провокує психічні хвороби, садизм, зраду, жадобу влади та коштів, гомосексуалізм...

Ш
ШараПОВ

Якби в Україні була влада яка хоче щоб процвітала держава і люди були захищені від зла регіоналів-їх треба давно закрити в тюрьму і на довго і є защо але правохоронні органи сліпі і глухі уже два роки -всі які при владі забули що обіцяли на майдані- подивіться як БОЙКО впевнено себе почуває на схід уже неїздить а літає по Карпатам вчить як ліс треба рубати - Ефремову уже і паспорт віддали- так чому дивуватися.......

І
Іван

для чого нам потрібна така рада????? і для чого вона потрібна взагалі? закони не приймають або приймають під себе,клоуни а не слуги народу. для чого тупі люди україни годують цих боровів уже 25 років, які практично для цих же платників податків нічого не зробили.так цирк один, а якщо цирк, то у києві якраз на проспекті перемоги він і є, нехай туди ідуть виступати, ба хто на них ходитиме?

К
Кіно

Нвкконець сесь майдаун дустав у писок. Айбо мало.

А
а

всіх ригів розстріляти.

Ю
Юрий

Не ужели нет мужиков которые бы отх...ли этого поросяку

Н
наруд

но хоть кось сьому поросяткови набив морду, бидло свиняче

Читайте також