«Крута кава»: не зважаючи на карантин Зеленський у Хмельницькому вирішив попити кави

12
7

Світлину з відвідин Володимиром Зеленським кав'ярні у центрі Хмельницького опублікував Офіс президента.

Незважаючи на карантинну заборону знаходитися у приміщенні закладу громадського харчування та обмеження кількості осіб за столиком до 4, президент кавував у приміщенні кав'ярні у супроводі ще 5 осіб.

«Крута кава! Перші кафе виходять з карантину, оговтуємося потихеньку від коронавірусної епідемії», – зауважив Володимир Зеленський.

Зазначимо, що перебувати у будівлі закладу харчування Уряд дозволив з 5 червня.

Коментарі

С
Серж

#Янелох#

НР
Няньо Рема

Ото тупа криворізька істота.

У
Українець

Вова вперёд!!!какие деньги?ч..о без именни, откуда такие берутся!!! свидок ты клоун!!!

Б
баламут

Клас. Реклама кафе. А це залишиться у згадках , що там побував Президент України , а не нещасний Свидок , котрий 30 років гадить Україні. Свидок свиняч далі, це треба вміти.

.
.

Я і всі мої предки народженні в Україні! а ти мразь їдь крадуща жидівська мразь окупантська в свій ізраєль! Мова тут не про ссср паскудо-іудо, а про вкрадення ощадбанківських радянських заробленних тяжкою працею людських заощаджень успадкованними плодами якої всі держ-злодії користуються жидо-розбійниками при владі, яких треба відстрілювати як скажених собак! гроші повертай злодій! бо вдавишся і вінки не допоможуть в потойбіччі бо гроби кишені немають голяком прийшов в цей світ і голяком підеш на Суд Божий і на вагі Правосуддя побачиш сам куди перетягнуть твої крадійські діла, бо добра в тебе явно нема, щоб перереважити злі діла, і ти не просто підеш, а полетиш своєю чорною жидівською крадущою душею в чорну пекельну діру на знишення, з якої назад вороття небуде!!!

ДС
Джейсон Стэтхэм

Без пруфа, ты мужик без яиц и залупы!

С
Свідок.

Там 4 особи і клоун.

Читайте також