Крутяк каже, що 130 кг бурштину його підлеглі прогавили, бо їхній сканер забрали до Одеси

6
8

А також тому, що водій, який перевозив дороговартісну сировину, на українській стороні кордону скерував свій автомобіль на зелену смугу, де митний огляд спрощений і триває усього кілька хвилин.

Про це все т.в.о. керівника Закарпатської митниці Роман Крутяк розповів у коментарі Deutsche Welle.

Очільник митниці, який почав керувати нею за місяць до стрілянини в Мукачеві і досі залишається на посаді, також наголосив журналістам, що словаки виявили схованку завдяки сучасному сканеру. Колись подібний пристрій був і в закарпатських митників, каже Крутяк, але його забрали до Одеси.

Справою наразі займається прокуратура. Минуло вже кілька днів, але поки ніяких результатів.

Варто додати, що 1 кг бурштину коштує від 2 до 5 тисяч доларів.

Mukachevo.net

Коментарі

1
123

Треба буде головному сук...шові гроші вертати. Мабуть Словаки много попросили.

Д
Добрый

Словаки молодцы. Ага, щас! Да просто до них доля не дошла. Хохлы скрысятничали и зажали. Да всё как всегда - любое дело завалят.

4
444

cигареты як возылы так и возять

П
патрон

Відповім, як видно перегруз в 130 кг бурштину. Якщо ти бачив бурштин то прикинь скільки це по обєму. Значить не помітити 130 кг. бурштину не міг тільки сліпий, або за 250 тис. Евро. Приблизна такса за перевозку такої кількості каміння. Третій варіант, що на таможні працюють зовсім бездарі-однак в такий варіант не вірю.

В
ваня

істине обличчя наших митників ми бачимо щодня,тому нехай пан начальник митниці не П*ИЗДИТЬ.як пропускали за гроші, так і далі це роблять.може гроші під вибори треба,а ми дурні м не знаеме

П
Патрону

як на бусику може бути видно перегруз в 130 кг?

В
Васько

Нибришіт! То все Путін! *сарказм*

П
патрон

У митників не виникло підозри що бус на зеленій смузі трошки підзагружений, а може всетаки про всьо було домовлено??? Дякуємо Словакам, що показали істинне обличчя нинішніх таможеників.

Читайте також