Крим та Росію вже з'єднано Керченським мостом

13
8

Будівельники заявили про завершення основної частини будівництва мосту, який з'єднав дорожнім полотном окупований Крим та Росію.

Про це пише російське видання "РІА Новини", посилаючись на інформацію від своїх колег з Крима. 

За інформацією росЗМІ, повністю зібране дорожнє полотно довжиною 17 кілометрів та тягнеться від Тамані до Криму. Місцями, міст поступово піднімається з 5 до 35 метрів над морем. 

Загалом міст складається з 288 опор, що важать понад 100 тисяч тонн. 

Автомобільна частина мосту буде введена в експлуатацію вже наприкінці 2018 року, а залізнодорожня - з 2019 року. 


А тим часом, друзі Путіна в Європі продовжують визнавати Крим російським. 

Коментарі

P
ProRock

Що і треба було доказати.... майданутий скакун може лише слюнями бризгати, а коли задають конкретне питаня переходить на особистості...

А
анна

оті вже міст постоїли а ці стіну вздовж кордону не можуть ? чи не хочуть ?

О
останньому

А H2O то нема.Даже совицькі ідіоти ото рузуміли,коли примусово дали Крим Україні,тіпа падарілі.Міст треба для доставки прєсной води.І стане Крим від доставки прєсной води багатим ,як за України.Вродить буйно знаменитий кримський рис,він воду не любить.А насправді буде як із мочой ОЛІМПІЙСКОЙ.Але трохи згодом.Нє впєрвой.

ДМ
До Майданутих

Напомніть ми (бо малом забов) кулько мустув ненька построїла? або заводів?

М
Майдаун

Буштинський вже 20 років не можуть добудувати а недопатріоти як Бачі за керченський хвилюєтся .Обіслралися ви з ненькоу у всьому,світло у криму відключили москалі провели,так само як з мостом казали не побудують ,побудували....Скачте далі жеброта нещасна та вчіть мадясрький

P
ProRock

Окупанти-терористи строять, Електростанції та дороги, а "нетерористи" взривають електро-опрори, засипають водні канали та устраювуть торгові блокади(в той час коли весь адекватний світ бється за ринки збуту) я нічого не перепутав? А скільки мостів збудувала ненька з 1991 року?

ДБ
до Бачі

Дуже добре буде стояти. Жаба давить ош отжали і щи шось построїли? Наші би такоє зробили? Валеріаночки?

Б
Бачі

главноє щоби до виборів "солнцелікого" го не розтрощило - бо якось невдобно вийде Букмейкери вже приймають ставки коли і я як упаде це "проізвєдєніє інженєрной русскоскрєпной мьіслі" - цієї зими, наступної чи аж у 2020; від переміщення леду навесні, від шторму, чи просто цваї проваляться?

Читайте також