Крим взяли під контроль військові Чорноморського флоту РФ - Аксьонов

8
4

Це підтвердив новоспечений та фактично самопроголошений прем'єр АРК Сергій Аксьонов на відкритті засідання Ради міністрів Криму в суботу.

За його словами, це зроблено виключно заради збереження правопорядку.

Між тим, за повідомленням адміністрації президента РФ, дії російських військових є наслідком звернення влади Криму до особисто Володимира Путіна. Водночас, посол Росії у ЄС Володимир Чіжов запевнив, що ніяких російських військ у Криму нема.

Також слід зауважити, що за інформацією експертів та журналістів, стратегічні об'єкти на території Криму займали озброєні формування, які згідно з договорами не можуть вважатися частинами Чорноморського флоту РФ.

Мукачево.net за матеріалами УП

Коментарі

М
майдан

мало пидара взривали теракти най еще больше взривают ебаих москалей может тогда ум придет к мутину

М
Міша

Хто хоче жити в Росіїї - туди їм дорога: Сибір велика!!!!!!! А я хочу, щоб на нашій землі "МАЦКАЛІ" нами не командували. Ми до них не ліземо, і вони хай сидять дома......

М
мати

ЛЮДИ ! закарпатських хлопців відправляють на СМЕРТЬ , у Крим ! багаті ділять мільярди , а наші сини ідуть на смерть ! невже ви хочете небесну тисячу???????

К
крымчанин

кричащие в крыму "россия",п усть тоже подумают, что всех кто не русский будут потом выживать из крыма, ВЫ уверены, чтот не будете как в абхазии брасать свои дома и бизнес, потому что сейчас в абхазии притесняют всех кто к ним не относятся, люди вынуждены бросать жилье и бизнес..А абхазы занимают его жилье и бизнес

Читайте також