Кримінальний авторитет, який втік після затримання на Закарпатті, знову попався (ФОТО)

32
5

Затримали чоловіка на прізвисько "Дід"? у суботу пізно ввечері, на виїзді з Кривого Рогу, що на Дніпропетровщині.

У поліції зазначають, що їм вдалось дізнатись в якому авто їде 55-річний чоловік, після чого він був затриманий.

Раніше Mukachevo.net писало про те, що кримінального авторитета було затримано на Закарпатті, тут, за словами правоохоронців, він намагався стати головним «смотрящим» злочинних угрупувань в області.

Але чоловіку вдалось втекти.

“Після затримання відносно кримінального „авторитета“ були складені адміністративні протоколи та доставлено до Вознесенського райсуду Миколаївської області. Суд задовольнив подання правоохоронців про затримання „авторитета“ та поміщення його до Миколаївського пункту тимчасового тримання іноземців та осіб без громадянства строком на 6 місяців з подальшим видворенням. При виході з будівлі суду, кримінальному „авторитету“ вдалося втекти. Оперативникам вдалося встановити його плани та затримати”, — додається у повідомленні.

Наразі проводяться першочергові процесуальні заходи. Встановлюються коло осіб, які організували “авторитету” втечу та допомагали переховуватися від поліцейських.

Коментарі

Р
Робот

Ахах тут і без нього смотрящих лопатою греби

Ч
Читач

Хто дозволив їм втекти Юра+Ісак нам на жаль не скажуть. А ще думаю і не покарають їх навіть...(((

Ю
Юра+Ісак

А хто дозволив йому втекти вже з’ясували? Яку відповідальність понесуть ті працівники,які пустили за НЕМАЛІ ГРОШІ «криміналітета»? Чи знову вийдуть сухі їз води!?

В
ваха

ето Корюн

7
789

Идиот ето призвание

Читайте також