Криваве день народження: ужгородець зарізав шовгориню, а тоді – повісився

19
0

У минулий вівторок у колі сім’ї, дочки і чоловіка, ужгородка відзначала свій день народження. Увечері привітати іменинницю у її квартиру по вулиці Щедріна завітала і її сестра. Гостина затягнулася і винуватиця свята разом з дочкою пішли спати до своїм кімнатам. Господар же з шовгоринею продовжили своє спілкування. Картину, яку застала господарка квартири зранку не чекав ніхто.

Зайшовши близько 6 години ранку у кімнату своєї дочки, вона облилась холодним потом, побачивши власну сестру, що лежала мертвою в калюжі крові. Її лице і тіло були усіяні колото-різаними ранами.

Побачивши жахливу картину, перелякана жінка почала будити дочку та чоловіка, з вимогами пояснити їй, що тут сталося. Виходить, що хазяїн вбив свою шовгориню, і пішов собі спати. Прокинувшись і усвідомивши жахливість вчиненого, чоловік, нічого не пояснюючи, вибіг на балкон і зробив спробу повіситись на перилах власного балкону. Побачивши це, жінка вибігла за ним, і встигла перерізати мотузку. Благо, що подружжя жило на першому поверсі – чоловік впав на тротуар і не сильно забився.

Та його рішучість не охолола. Оговтавшись від падіння він повернувся до власної оселі, вдягнувся і пішов геть зі свого помешкання. А через декілька годин його знайшли по вулиці Загорській на берегу річки Уж. Він повісився на гілці дерева.

Що не поділили родичі – так і залишиться для всіх таємницею. Не зрозумілим, поки що залишається і той факт, як можна було спати на стільки міцно, щоб не почути «бійню» у власній кімнаті.

Наразі по даним питанням ведеться слідство, повідомила порталу «Мукачево.net» капітан ужгородської міліцій Людмила Феєр.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також