"Кривий" ужгородський флагшток, до Дня Незалежності, зняли на квадрокоптер (ФОТО)

13
19

Світлини оприлюднили у себе на сторінці у Фейсбук в групі "Закарпаття, яким його бачать птахи".

Ось саме так і виглядає новий, днями встановлений в Ужгороді флагшток. За попередніми даними його було встановлено за понад 6 мільйонів гривень. Зaгaльнa мaсa флaгштоку склaдaє 4 тонни 800 кілогрaмів

Цікаво, що у мережі поширюють інформацію про те, що на роботах по його встановленню було отримано чималий відкат.

А поки ось так виглядає сам флагшток та навколишня територія висоти.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Д
Джованні

Пізанська башня теж крива, Але місто заробляє на цьому не малі гроші. Може і в Ужгороді був такий задум. Скоро ужгородський флагшток буде відомим на цілий світ)))

Б
Борис

Неправильно говорите! Это 16-ти этажка стоит криво (комуняки строили), а флагшток стоит правильно!

В
Ватерклозет

Цікаво кілько Дуран на двох вбиральнях на кпп тиса які 9 міліон коштували вкрав? І ко з того їв, бо з чиїх грошей то всім понятно! Вішати гавноїдів мордатих, які крадуть а в неділю в церкві молиться у вишиванці!

Е
Еган

Ще би біля кожного встановленого в Україні флагштока повісити таблички,скільки коштів і ким було вкрадено на його будівництві. Хай би країна знала своїх героїв. Типу,народ не знає ,скільки може коштувати така фігня. Вже противно читати про ці розкрадання.А ще противніше,що ніхто з тим нич не робить, хоча органів до блуду,які типу тим займаються

І
Іван

Неприйдуть такі же, а ті ко розстрілював стануть тфкими! Треба податкову поліцію і за економічні махінації неральні штрафи і кримінальну відповідальність! А судді які приймають очевидно неправомірні вироки тих сажати жорстоко! Нехай всі несуть відповідальність за свої рішення!

М
Мацкаль

И то правда.

ДН
До нижнього Мацкаля

Ти придурок, розстріляєш і замість них прийдуть такі самі. Дай можливість даже самому бідному українцю або чеху вкрасти або дати взятку вони це зроблять. Для того має працювати система правосуддя для абсолютно кожного. На верхушці сидять такі самі щирі і чесні як рядовий бідний українець

М
Мацкаль

Китай Китай, как я люблю Китай. За одну ночь расстреляли 10+ тысяч воров, корупционеров, взяточников - которые были гос. служащими. Надо привлечь с Китая кадры которые решат вопрос с корупцией. Если "наглядову раду" можем приглашать, почему бы не призвать китайцев для "ДЕрозКОРУПЦИОНЕРОВАНИЮ". Наведем в стране порядок))). Все на референдум!!! * Они всех пох8ерячат от президента, до рядового чиновника - который берет взятки 100 долларов = причем за одну ночь. УРА УРА УРА!!! Слава Украине! Героям слава!!

М
Мукачово

При чехах было государство! жаль не довго

М
Мукачово

Якоє государство такий і флагшток!

Ф
ФеріБачі

Локація непідходяща мало, треба б класти на правобережному Ужгороді коло ПрезидентаМасарика або на краю паркуЧорнобильськихЛіквідаторів, бо ще хтось асоціює думки що держава нинішна із лівобережжяУжа-річки починаєся, а лівобережжяУжа_річки то МасариковаЧехояСловачна-ПодкарпатськаРусь .

P
Petya

Такий же недійдавий як і вся Окрайна.

З
Зауважливий

... нахилений , вже з самого початку , стрижень означає , що не все тут "україна" . Точніше , мабуть , взагалі її тут ...якби і немає ?!

І
Іван

За 6 міліон мож було там садок побудувати! Позор, на пагорбі слави прапор покласти і все! Нехай тепер радуються прапору всі!

Е
Експерд

Пізанська вежа, головне би на голову комусь не впало

ДР
до ромаріо і др.

Для Чого ВИ ТАК ЗЛОБНО?*-Хай буде ДЕРЖАВНИЙ Флаг України на Видному місці в Ужгороді!-ЦЕ НОРМАЛЬНО!-А от "ТО"-шо Можливо "НАГРІЛИ Руки"-Вкрали-..То вже Друге Діло- Там РОЗБЕРУТЬСЯ З"Тими"...

О
Олег

ПИДЕРАСТЫ!

П
Путин

Всё, это пиz@eц!

Р
ромаріо

Люди - бережіться цих нових тризубних флагштоків: всі нормальні інженери з цієї території за 30 років вже звалили на ПМЖ за кордон, а тут залишилися вже тільки люмпен-фахівці. В Херсоні нещодавно брат-флагшток нашого ужгородського флагштоку чудом не вбив людей, повністю розтрощивши Лексус вора-чиновника, який на монтажі цього патріотичного творіння "воровства" нагрів руки.

Читайте також