Криза, війна, реформи: за останні 3 роки майже на 90% впала кількість туристів, які відвідали Україну

7
5

Про це йдеться в офіційних даних від Державної служби статистики.

За інформацією Держстату, 2015 року Україну відвідали 15 159 іноземних туристів, 2014-го – 17 070 осіб. Для порівняння: 2013 року в Україну приїхали понад 232 тисячі іноземних гостей.

Зазначено, що статистика велася в 2000–2010 роках за даними Міністерства інфраструктури України, починаючи з 2011 року – за даними Держстату, пише Forbes.

Коментарі

В
вітрови

У цілум за украйинську статистику правду сьте написали- така ги вшитко в Украіні. Айбо правда і тото што турістув зпоза ґраниці такой типир ниє. При кырвавому режимі дас 20% было з другых держав. Май буш было білорусув, дале йшли мадяри тай руські, а пак уже другі із западноі Європы і СНг. Типир не увидиш ні єдного чужого номера на моторі, ци на автобусі, а ні у кукер! Мадяри котрі виділо бы ся знавут де єсьме мы а де Донбас і тоты дякувучи пару інцидентум, што были туй із заперевальниыма патріотами-ідіотами, бояться сюды іти упочивати. За пуслідні два рокы видів ім лем єден автобус із мадярськыма туристами, а доту не было дня у сезон без єдного двох. А за білорусув нішто казати.

В
Ветер

Все эти статистические данные полная дурня...просто кто то тупо сидит и получает зарплаты немалые из бюджета.Ну у скажите мне кто их считает туристов.Приехали себе люди в Косино в Мукачево Виноградово на фестивали вот вчера..кто то их посчитал....Ну да..статистика знает все..

B
betonus

Що ж, у багатьох країнах є своя "екзотика", у Сербії це Косово, у Молдови- Придністров'я, а у нас аж дві екзотики- днр і лнр. Туристи, так чого ж ви до нас не хочете їхати?

СН
Слава націи

А скільки народу бажають керувати державою???? Неміряно.Прогнали майдани Януковича і......самі усілися в столиці.Славний шлях від командате майдану до голови ВРади.Слава нації

СУ
Слава Україні

От здобули!!! Слава Україні!!!!

Читайте також