Кубок Карпат з міні-футболу виграли одесити

2
0

вже вдруге

У пятницю та суботу в Мукачеві вдруге провели міні-футбольний турнір "Кубок Карпат", в якому взяли участь чотири команди - дві мукачівські "МПАЛ" та "Ліка", збірна Мукачівського району та одеська "Чорне море".

Як і очікувалось, доля трофею вирішувалась в заключному третьому турі у грі між збірною Мукачівського району та минулорічними переможцями одеситами. Початок першого тайму не віщував нічого поганого господарям. Та в другій 20-хвилинці мукачівці пропустили прикрі два м’ячі від Володимира Пошехонцева та Володимира Возного. Господарі в кінці першого тайму пішли вперед великими силами і наразились на гострий контрвипад чорноморців, внаслідок якої Віталій Полєнов потроїв рахунок. На 37-й хвилині кращий бомбардир турніру Мирослав Бундаш, в активі якого 7 м'ячів, відквитав один гол з пенальті за порушення правил проти Мирослава Решка. Через дві хвилини Решко виводить віч-на-віч з воротарем Олександра Когутича, який перекинув Олега Зайончковського і скоротив відставання до мінімуму. Здавалось ось мить коли мукачівці здобудуть своє. Та не використавши кілька реальних нагод відзначитись вони пропустили дві контратаки і як результат два м'ячі від Володимира Пошехонцева та Михайла Саричева. Рахунок 5:2 цілком влаштував одеситів, які вдруге поспіль підтвердили свій клас.

Про це відзначив і один з гравців гостей Володимир Заярний: “В нас залишилась звичка з часу виступу у великому футболі - поле притягує до себе. Всі мої одноклубники пограли в провідних першостях України і навіть Радянського Союзу. У нас рівноцінних десь 18 гравців. Деякі з тих, що грали в минулому році не приїхали, а приїхали інші. В цьому році суперники були сильніші ніж в минулому, але завдання стояло одне - відстояти статус переможця турніру.

Решта результатів:

Мукачівський район - "МПАЛ" — 8:4 (2:0)

"Чорне море" - "Ліка" — 9:3 (4:1)

Мукачівський район - "Ліка" - 12:8 (5:4)

"Чорне море" - "МПАЛ" - 6:3 (3:1)

"Ліка" - "МПАЛ" - 6:3(1:3)

НА ФОТО: Олександр Когутич отримує кубок за друге місце.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також