Кубок Закарпаття поїхав до Середнього (ФОТО)

10
0

Вчора, 9 травня в Мукачеві на стадіоні Авангард було визначено володаря кубка Закарпаття з футболу 2011. Ним стала команда ФК «Середнє» з Ужгородського району, яка у післяматчевих пенальті здолала ФК «Поляну» зі Свалявщини.

Матч розпочався як і анонсувалося о 15.00. Подивитися за двобоєм у Мукачево з’їхався увесь політичний бомонд краю – губернатор Олександр Ледида, голова облради Іван Балога, керівник ГУ МВС у Закарпатській області Віктор Русин, головний МНСник краю Мирослав Щербей, заступник голови ОДА Іван Бушко, мери міст Мукачева та Ужгорода Золтан Ленд’єл та Віктор Погорєлов, також керівники районів.

Матч видався доволі драматичним. Хоч номінальні гості з Середнього почали жвавіше і створили перший гольовий момент, втім пропустили також першими. На 13 хв після подачі з кутового неприкритий гравець «Поляни» вколотив м’яч у сітку. Зрештою, перший тайм двобою практично нічим більше не запам’ятався.

У схожому ритмі розпочали команди і другу 45-хвилинку: «Середнє» більше контролювало м’яч та атакувало, а забила знову «Поляна» – на 59 хвилині свалявці скористалися провалом суперників на правому фланзі.

Однак, уже за 3-4 хвилин «Середнє» скоротило відставання до одного голу, а на 79 хвилині після штрафного зрівняло рахунок. Основний час так і закінчився з рахунком 2:2. Згідно з регламентом команди взялися відразу пробивати штрафні. Більше пощастило саме команді з Ужгородщини, яка і здобула кубок Закарпаття.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також