Кухонні лайфхаки для закарпатських господинь

6
1

Корисні хитрощі, які допоможуть завжди підтримувати порядок в оселі, а нерви у спокої.

Заморожена їжа

Заморожувати можна не тільки м'ясо, а й всі інші харчі та напої. Наприклад, якщо ваша родина полюбляє котлетки, зовсім не обов'язково через день їх смажити, а потім довго провітрювати та відмивати кухню. Можна за один раз їх насмажити більше і частину заморозити. Потім, коли несподівано завітають гості, або просто треба нагодувати родину, а часу немає, можна дістати кілька котлет. Вони швидко розморожуються і смакують не гірше, тільки що приготованих.

Заморожувати можна і напої. Наприклад, каву. Ви зможете закинути кілька кубиків замороженої кави в гаряче молоко і отримаєте лате за кілька секунд.

Смачний напій із залишків

Коли у вас закінчилася нутелла, або інша солодка густа паста, її залишки з банки можна дістати нехитрим способом. Налийте в банку небагато гарячого молока, закрийте кришкою та збовтайте. Залишки солодкої смакоти змішаються з молоком та у вас вийде смачний напій.

Щоб їжа залишалась довше свіжою

Популярності у світі набувають воскові серветки. Це серветки з тканини, які просякнуті бджолиним воском. Від тепла рук серветки набувають потрібної форми, а тому підходять для будь яких продуктів від бутербродів до овочів та фруктів. Такі серветки багаторазового використання. Якщо забруднилися, їх достатньо помити проточною водою.

Неприємні запахи

Якщо на вашій кухні є неприємний запах, скористайтесь содою, або активованим вугіллям. Вони чудово всмоктують заайву вологу та неприємні запахи. Блюдце з содою, або вугіллям можна покласти і в холодильник.

Коментарі

cам собі кухар

Саме ліпше користуватись плівкою - ну ви знаєте яка тото плівка. а заморожувати - то х.....( єрунда) sorry

Читайте також