Кулеба потрапив у жахливу ДТП. Уповноважений з прав дитини у реанімації (ФОТО, ВІДЕО)

9
12

Аварія трапилась сьогодні, 24 листопада близько 13:30 години у селищі Чабани Києво-Святошинського району Київської області.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

"На жаль, 24 листопада о 13:30 у селищі Чабани Києво-Святошинського району Київської області житель села Гатне П., 1998 р.н., керуючи мікроавтобусом Volkswagen, на перехресті автодороги зіткнувся з автомобілем Toyota під управлінням Миколи Кулеби, 1972 р.н., уповноваженого Президента України з прав дитини", - написав Антон Геращенко

За попередніми даними уповноважений президента їхав разом зі своїми двома синами. Наразі він знаходиться реанімації у важкому стані.

Як пише видання DT.UA , з Кулебою були старший син Тимофій (перебуває у дуже важкому стані в реанімації) і молодший син Єлисей. Також постраждав інший водій.

У мережі з'явилось відео моменту аварії:


Коментарі

УН
Уважний на світлофорах

Уважно зверніть увагу на світлофор (ЧЕРВОНИЙ). І тепер проблему зробив собі і людям. Виходить чиновникам можна їхати на червоний сигнал світлофора. Перекрутять так що буде виний водій газелі. Шкода але факт.

ПЗ
Преп*здент Зеленский

До ю. Я помменяю всё.Мама гаварит што я даже очень умный.

Ю
ю

Шевченко так писав "якби училися так як треба, то і мудрість би була своя".... Ко ходив у школу, бов на уроках фізики, то знає, шо ті фізичні закони змінити поправками ВР, рішеннями суддів, наїздами СБУ чи ректирів НЕ МОШ!!!!

Н
Незнайомець

Жаль хлопця який буде тепер винуватим, бо для тих тварюк закони не писані

Л
Лоци

Страшно бісите. Сама всрата редакція в Україна то мукачево.нет

Т
Троцкій

Кулеба не тільки рухався на червоний, але і об'їхав лівий ряд, де чекали інші перед світлофором. Великий пан не буде стояти разом з холопами і чекати світлофор. Пройшов стоп-лінію світлофора, перестроївся з ряда в ряд через сплошну, поїхав на червоне. Цілий комплект.

ВЧ
Воха черьомушки

Просто тапку в пол то кемрі, штемп ся напудив так буває. Всі спішать а житуха коротка.

Е
Еган

Навіть не жаль,тварюку. Хай повбиваються ,суки разом з своїми вилупками. Добре ,що інших не потрепав ,як зайцева.Жаль пацана,який на Фольксвагені їхав. Винним його зроблять.

ДН
До нижнього

Навчись грамотно писати !!!! Ти зробив 14 помилок , неук!!!

СМ
Супер Маріо

Чинушам і депутатам правила не писані.

ТС
Тот самий

Шановна редакція. Пишіть новини правильно: водій на кемрі проїхав стоп лінію при робочому світлофорі, на котрому світило червоне світло. І рішив проскочити коли неїхали машини. Но невстих і зато зробив дтп. В дтп винен водій кемрі, котрий подвернув опасності своїх дітей і других учасників руху. Ще добре що є відеозапись. Бо бувби виноватий водій буса. Хотя і так буде він винен.

7
777

Всі стояли , а він якого хера поїхав?!!! Ідіот...лише проблем людям найшов.

Читайте також