Кулемет з авто Правого Сектору, з якого начебто вони стріляли по міліції, зник

35
7

Про це повідомила журналістка Настя Станко за результатами розслідування у Закарпатті місяць після стрілянини в Мукачеві.

Цього кулемета за інформацією Громадського нема в жодному з матеріалів кримінальних справ. На ексклюзивних фото автомобілів біців ПС, які опинилися у розпорядженні Mukachevo.net після стрілянини, кулемета також не видно, тільки стійку, на яку він кріпився, та набої.

Зауважимо, що автомобілі бійців Правого Сектору були покинуті в с.Лавки в суботу, 11 липня, коли бійці Правого Сектору почали відходити з міста.

Mukachevo.net

Коментарі

В
Вася

ну так міліція под шумок вже його і продала

ДС
для Стах

ПС-то зiбрання злочинцiв i вбивць. Невже ти вiриш що з допомогою ПС життя в Украiнi стане кращим? Кращi часи Украiни вже позаду. I як не парадоксально економiка при Янеку розвивалася,а не як тепер....

С
Стах

Шакал ває, а караван іде... Правий Сектор вже має тисячі воїнів,і далі зростатиме. Хлопці революцію зробили, бандюковича вигнали,і шісток його скоро виженуть... А шавки кімнатні хай брешуть, бо робота в них така.

У
У

А чого начебто?? Канэшно стріляли в міліцію, я там була+ першими вони застрілили хлопця в антаресі бо він впізнав одного з тих тварюк право_сектантів

O
Olda-дебилу

Правосеки-гомосеки бабло оджимали на нужди свойои терористичнойи контори,простий народ для них ид йедному мистови.Так же кончай тупоту гнати.Подонку треба под одстрел без суда.Сам презик сказав,у даному случайови правильно.Одработаних подонку-в росход!

O
Olda

ПС по просьбе простых людей порядки наводить начал,где новости про боевиков Блюка? сколько их уже сидит?

Н
навряд

што перед громадським центром силовики одчитуються про роботу.А потому важно же вся терористична активность бола заснята.Кидь би не видео,зараз би казали,же правосеки косицю каждому прохожому у мукачови вручали,а милицишти себе постридяли бо не мали што робити.Подонки правосековськийе.

Читайте також