Кумедне відео: як голим неформалам на фестивалі Шипіт повістки вручали (ФОТО, ВІДЕО)

671
5

Відомий неформальний фестиваль "Шипіт" на Закарпатті цього року таки відбувся. Але приїхало у гори на Міжгірщину набагато менше людей, ніж зазвичай. До цього точилася довга дискусія - чи взагалі зараз доцільно збиратися і проводити фест.

І це зрозуміло - зараз багатьом не до відпочинку, навіть неформалам (хіпі, панкам, рокерам). Багато постійних учасників наразі в українському війську, боронять Україну від агресора. Хтось виїхав за кордон, рятуючись від сучасних варварів. На жаль, від російських обстрілів теж загинули "шипітці", яких більше ніколи не побачать друзі.

Тому зібралися на традиційну ватру на Івана Купала, в основному, молоді люди, здебільшого студенти, переважно дівчата. Для багатьох це зараз єдина можливість кілька днів провести у середовищі однодумців, серед надихаючих силою зелених Карпат, аби повернутися додому знову приступити до волонтерства і допомогати нашим військовим здолати підступного ворога.

Цього року зазвичай гучний і веселий "Шипіт" проходив більш стримано. Хоча не обійшлося і без кумедних епізодів. Мережею швидко розійшлося відео як один учасників на прізвисько Тарзан реагує про прихід на поляну поліцейських та представника Міжгірського військкомату.

Як проходив перший після карантину минулорічний фест Шипіт-2021 дивіться тут.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ВП
Військовий пенсіонер

Набір невмотивованих , мажорів, алкоголіків приведе до перемоги? На роботи для потреб ЗСУ-згоден, давати зброю в руки - небезпечно

В
Василь

Обокязок кожного громадянина прибути до військкомату та встати га облік. Все інше демагогія

ДК
До комісара

А що конкретно ви запропонуєте? Звідки брати людей для ротацій? З досвідом достатньої кількості людей немає. Обов'язок кожного громадянина захищати свою країну. Чи ви пропонуєте не боротися? Просто скажіть, де брати людей?

В
воєнком-2

Незнаву..=НО УСІ МАЮТЬ ЗАЩИТУ БАТЬКІВЩИНУ-Україну!

К
Комісар

Повістка, це вид покарання? Наші ЗСУ стануть більш професійні та вмотивовані на перемогу, якщо будемо поповнювати лави військових невмотивованими на перемогу та й взагалі на боротьбу військовими, наркоманами, алкоголіками, мажорами, трутнями? Державі потрібно навести порядок з цим свавіллям військкоматів і поліції, зрозумійте повістка це не вид покарання!!!! Не лякайте/не карайте людей призовом на військову службу, тому що з них бійці, як з г..вна куля.

Читайте також