Купуємо презервативи онлайн

18
0

Багато хто з нас, незалежно від віку й статі, відчувають певну незручність і збентеження при необхідності купити товари інтимного характеру.

На різних сайтах і форумах можна знайти чимало порад про те, як впоратись зі своїм хвилюванням. Вам порекомендують відправитися за такими товарами у денний час, коли у магазинах і аптеках менше покупців, придбати якомога більше, щоб не ходити занадто часто. Є й інші абсурдні пропозиції. Наприклад, вибирати торгові точки, які розташовані якомога далі від вашого будинку або офісу, щоб не зустріти знайомих. Або відмовляємось від покупки, якщо потрібний товар знаходиться прямо біля каси, адже в такому випадку всі хто стоїть в черзі напевно звернуть на вас увагу.

На думку психологів почуття незручності виникає переважно у тих, хто соромиться визнати, що планує зайнятися сексом. Зазвичай вважається, що подібні емоції відчувають ті, хто тільки починає сексуальне життя. Та навіть 40-річні у такій ситуації відчувають себе невпевнено. Незручність більшою мірою пов'язана з тим, що в їхні молоді роки розмови про секс і засоби контрацепції були не прийняті у суспільстві. Якщо сором'язливість викликана саме цими причинами, можна себе заспокоїти тим, що необхідність придбати презерватив – це звична справа та відповідальний вчинок.

Але важливо зрозуміти рівень та причини власної сором'язливості. Часто буває так, що незручність, пов'язана з придбанням товарів інтимного характеру, є частиною цілого блоку комплексів, які заважають жити. Це низька самооцінка, труднощі у спілкуванні (особливо з особами протилежної статі), емоційна нестабільність, надмірна вразливість, постійне невдоволення собою. У такому випадку потрібна допомога психолога або психотерапевта.

Якщо у вас просто немає бажання витрачати час на роздрібні покупки чи зовсім трохи не вистачає впевненості у собі, можемо запропонувати простий спосіб – на сайті мультирегіонального інтернет-магазину MAKEUP https://makeup.com.ua/brand/1797871/ представлені презервативи та гелі для змащення інтимної зони з каталогу марки Contex. Оформлення замовлення не вимагає особистого спілкування з персоналом магазину, а доставлення товару виконується в зручний для вас час.

Короткий огляд особливостей пропонованих презервативів

  • Класичні. Виготовлені з натурального латексу та мають спеціальний резервуар для еякуляту (сперми).
  • Особливо тонкі. Сучасні технології дозволяють досягти істотного зменшення товщини стінок презерватива зі збереженням всіх якісних показників і необхідного рівня захищеності.
  • З анестетиком. У формулу мастила, що покриває внутрішню частину виробу, входить 5% бензокаїну (анестетик місцевої дії), який трохи знижує чутливість пеніса й таким чином збільшує тривалість статевого акту.
  • З ребрами та точками. Рельєфні елементи збільшують міцність, а також забезпечують інтенсивну стимуляцію обох партнерів.

Лубриканти бренду Contex і їхні особливості

Спеціальний гель виконує зволоження та покращує ковзання пенісу під час статевого акту. Вся пропонована продукція підходить для вагінального та анального сексу. Також вона знижує ризик появи мікропошкоджень, зменшує тертя, підвищує міцність презервативів, не залишає плям на постільній білизні, збільшує тривалість статевого акту.

В рецептуру входять гліцерин, пантенол, екстракт алое, ментол. Ці засоби можна використовувати при глибокому інтимному масажі, під час стимуляції із застосуванням сексуальних іграшок, а також при ослабленій ерекції у чоловіків. Всі лубриканти бренду Контекс виконані на водній основі, тому вони легко видаляються зі слизових оболонок після статевого акту.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також