Купуйте ігровий ноутбук БУ на сайті Trium

7
0

Якщо ви мрієте ігровий ноутбук, проте на новий лептоп не вистачає грошей, вихід є! І це вживані девайси.

Купити ноутбук ігровий бу можна на сайті Trium, де представлена виключно якісна техніка з найвищими характеристиками. Мало хто не погодиться з тим, що якісне обладнання коштує немало і найкращим рішенням стала би покупка якісного комп’ютера по невисокій ціні. Придбати за кілька тисяч гривень якісні б/в ноутбуки з Європи на Україні сьогодні можливо. До того ж технічний склад таких моделей доволі хороший. А ціни дійсно радують. Перш ніж компанія Trium виставить оголошення про продаж ноутбука, техніка проходить ретельний відбір. Перевірка торкається практично всіх важливих характеристик системи, тому гарантується висока якість ноутбука. Щоб потрапити на полиці магазину потрібно, щоб була дотримана одна умова – стовідсоткова справність. За інших обставин вживана техніка не зможе бути передана покупцю.

Trium пропонує оптимальне співвідношення ціни та якості

Дивлячись на нові ноутбуки, багато хто відмовляється від ідеї купувати їх. Проблема у тому, що більшість виробників практично нічого не міняють у технічному плані, але водночас не забувають накручувати цінники. Саме ці обставини змушують потенційних покупців шукати більш якісні варіанти та ще й по зниженій ціні. І вживана техніка є прекрасним виходом коли є бажання придбати якісний ноутбук, але воно розбивається об реальність цінників.

На сайті представлені моделі ноутбуків, які мають прекрасну діагональ екрану, якісну ОС, потужне начиння але пропонують все це по розумній ціні. Цього вдалось досягнути завдяки тому, що техніка приїздить прямо з Європи. Просто в Європі мало хто чекає поки їх гаджет зламається, а регулярно міняють техніку на більш нові та сучасні моделі. Старі прилади продають. Вони потрапляють в Україну по ціні, яка вдвічі менша ніж була під час покупки. А стан таких ноутбуків дуже хороший.

Серед асортименту, який представлений на сайті, є ноутбуки таких фірм як Dell, Acer, Hewlett Packard, Fujitsu-Siemens, Lenovo. Класифікувати обладнання можна по продуктивності, обсягу жорсткого диску, оперативній пам'яті, характеристиках відеокарти, частоті процесора та не тільки. Тому можете обирати орієнтуючись не тільки на дизайн, але і на перераховані характеристики. Але головна перевага це вигідні ціни, при гарантії якості.

Правила грамотного вибору ноутбуку на Trium

Коли купується ноутбук, хочеться щоб він прослужив, як мінімум, декілька років. Адже навіть вживаний ноутбук коштує доволі солідну суму. Буде шкода, якщо щойно придбаний прилад зламається. Тому бажано звертати увагу не тільки на показники якості, але і на те в якому стані прилад. Тому потрібно звертати увагу на об’єм жорсткого диска. Також потрібно знати об'єм оперативної пам'яті. Якщо плануєте працювати з графічними редакторами, бажано обрати ноутбук, який може допомогти у цьому.

Тому розглянемо список факторів, на які потрібно орієнтуватись, якщо є бажання мати якісний ноутбук:

  • розмір жорсткого диска;
  • параметри процесора;
  • особливості відеокарти;
  • параметри екрану та його властивості;
  • наявність камери;
  • наявність роз’ємів;
  • вага та дизайн.

Бажано звертати увагу на роботу батареї. Чим довше вона функціонує, тим краще.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також