Купити ноутбук в Ельдорадо просто і вигідно

32
0

Якщо ви шукаєте якісний ноутбук за прийнятною ціною, значить, вам варто звернутися до нас, в компанію Ельдорадо.

Наш магазин побутової техніки та електроніки надає своїм клієнтам найширший асортимент продукції, в тому числі дає можливість купити ноутбук будь-якого бренду за доступною вартістю з офіційною гарантією.

Ноутбук LENOVO IdeaPad L340 Gaming 15 Granite Black

Потужний і одночасно бюджетний варіант, як ігрового, так і робочого ноутбука. Саме так, в даному випадку виробники вирішили зробити, ось такий симбіоз корисного та приємного в одному пристрої.

Дана модель ноутбука має 4-ядерний процесор 9-го покоління і 8 Гб оперативної пам'ятті, що дозволяє грати в енергоємні гри, оперативно запускати складні додатки і обробляти дані.

Разом з цією моделлю ноутбука, ви також отримаєте новий рівень перегляду фільмів, адже потужність динаміків 1,5 Вт дозволяє просто «занурити» глядача в атмосферу, що відбувається на екрані.

Крім цього, ноутбук LENOVO IdeaPad L340 Gaming 15 Granite Black в повному обсязі незалежний від електромережі, тому ви легко зможете працювати близько 9-ти годин без підзарядки в затишному кафе або іншому затишному місці. В дорозі, також нудьгувати не доведеться, адже сама зарядка проходить всього за 60-120 хвилин.

Цей приємний бонус, дозволить вам довго залишатися автономним, особливо якщо ваша робота пов'язана з інтернетом.

Додаткова характеристика

Ноутбук LENOVO IdeaPad L340 Gaming 15 Granite Black захищений від крадіжки замком «Kensington». Має фонове підсвічування блакитного кольору, високу продуктивність, відмінний кут огляду, стриманий зовнішній вигляд. Що тільки позитивно характеризує даний варіант ноутбука.

Деякі користувачі відзначають, що тачпад малуватий і має звуковий відгук на дотики, однак більшість споживачів не відзначили цей момент у вигляді істотного недоліку.

Особливо, якщо взяти до уваги дуже прийнятну вартість ноутбука LENOVO IdeaPad L340 Gaming 15 Granite Black.

Ноутбук HP OMEN 15-dc1008ua

Якщо ви шукаєте гідний геймерський ноутбук високої якості, а не просто громіздкий ящик - значить, вам обов'язково варто звернути увагу на дану модель.

Стиль, якість, легкість - це все про ноутбук HP OMEN 15-dc1008ua (8PV24EA).

Тут немає габаритних обсягів, як іноді буває у ігрових ноутбуків, а тільки витонченість ліній і стриманий дизайн.

Однак зовнішня естетика - це не основні переваги даної моделі.

Ноутбук HP OMEN 15-dc1008ua (8PV24EA) має повнорозмірну клавіатуру з чітко виділеними блоками, кілька варіантів підсвічування, потужний 6-ядровий процесор 9-го покоління, і можливість розгону до 4,5 ГГц. Яскравість досить прийнятна з антибліковим ефектом, що дозволяє якісно користуватися ноутбуком, як в приміщенні, так і поза домом.

Кут огляду хороший і навіть дуже, що дозволяє зануритися в гру цілком і повністю. Є контроль температурного режиму, а також всі додаткові функції, які дозволяють грати потужно, швидко і енергоефективно.

Ноутбук APPLE A1932 MacBook Air 13 "Retina Silver

Просто, потужно, легко - це все про ноутбук корпорації Apple MacBook Air 13.

Ми не змогли обійти MacBook Air 13 стороною, так як він дійсно вартий особливої уваги.

І не тому, що він представник дорогого бренду. Дана модель, в першу чергу відрізняється відмінною характеристикою і, як не дивно, приємною ціною.

Тому, нова висота і розширені можливості ніяк не дозволяють пройти повз даний ноутбук.

Ще більш тонкий, легкий, оснащений ультрасучасної клавіатурою девайс не перестає підкорювати серця своїх клієнтів. Однак ви зможете не тільки насолоджуватися зовнішнім виглядом MacBook Air 13, але і працювати на ньому весь день без прямого підключення до мережі. Це дуже мобільно і зручно.

У цій моделі ви, також для себе відкриєте нові можливості зображень, вони стануть набагато жвавішими і яскравішими. Клавіатуру оснащену механізмом «метелик», клавіші з індивідуальним підсвічуванням, максимально оперативну роботу функцій, а також самий міцний і екологічний корпус, виготовлений з особливого сплаву алюмінію.

Додаткова характеристика

Ноутбук APPLE A1932 MacBook Air 13 "Retina Silver з неймовірною точністю виконує безліч команд і легко справляється з найскладнішими завданнями. Для роботи в інтернеті - це просто незамінний девайс, який дозволить довго і комфортно працювати в будь-яких умовах, при будь-якому освітлення.

Камера, динаміки, звук, звичайно ж, поза конкуренцією. Тому враження від перегляду фільму, музики стануть просто непередаваними.

У каталозі інтернет-магазину компанії Ельдорадо надано весь асортимент ультрабуків, ноутбуків всіх моделей і брендів, за дуже доступними цінами.

За додатковою інформацією звертайтеся до наших експертів, ми підберемо для вас потрібну модель, бажаного бренду, в будь-який зручний для вас час.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також