Курс долара на Закарпатті прямує до 28 грн. Паніка, спекулянти тріумфують

6
33

Якщо зранку вівторка, 19 січня ще можна було придбати американську валюту за курсом 27 - 27,05 гривень за долар, то вже під обід - в кращому випадку за 27,3, а всередньому по області за 27,5 гривень за долар.

За спостереженнями за курсами валют в обмінниках Ужгорода, Мукачева, Берегова, Виноградова, Тячева та Іршави, долар продовжує зростати.

Самі ж банкіри зауважують, що цей курс неадекватний та спекулятивний, адже міжбанк якщо і зріс, то лише трохи. Усі очікують на "поворот", але в Україні прогнозувати курс валют ніхто на 100% не береться.

Нагадаємо, що протягом понеділка курс долара сягнув позначки 27 гривень.

Mukachevo.net

Коментарі

С
старий

Йой!!! А коли "гойкали" "Слава КПСС", то доллар був по 60 копеек. Може так спробувати?

Я
Яро

В результаті єврогеймайдауну люди стали жити утричі гірше. Спасибі ПС та їх колегам з посольства США за бардак в Україні.

ДА
до АДМІН!!!!!

Найкраще - зареєструватися на 104.ua і в період з 1 по 5 число передати онлайн показники лічильника, які зафіксуються станом на останній день ( 30 чи 31 число) попереднього місяця.Наприклад, занесіть показники (або зателефонуйте) з 1 по 5 лютого і квитанція Вам прийде з показниками станом на 01 лютого.Дуже зручно і ніхто нічого не дописує і не виправляє!

ДА
до АДМІН!!!!!

КОНТАКТ-ЦЕНТР (0312) 42-47-04; E-mail contact@zk.104.ua, сайт: www.zk.104.ua Тел. для довідок: (0312) 42-47-04 Тел. для надання показань ліч-ка: (0312) 48-83-04

А
АДМІН!!!!!!!!!!

зробіть статю що куди потрібно дзвонити в газове і надавати дані з лічильника!!!!!!! тому, що люди ніфіга нерозуміються шо чого газовики неходять писати дані і чого їм місяць неприходить квитанція!!!!!!! (в селах більше газовики небудуть писати дані й розносити квитанції... сказали скороченння!!!!!!!

П
пенсіонеру

ти чоловіче здурів чи в тебе маразм??? який ще нафіг сакашвілі???!! йди з ним і з сив бандов нафіг за перевал!!!

П
Пенсіонер

Потрібно Саакашвілі вибирати.

Д1
до 16:15

Давно хворієте . Ви точно описали свій діагноз . А якщо ваш лікар помилився . І не соромно вам ВСПОМИНАТЬ ВСУЕ , ПРЕЗИДЕНТА ВСЕХ ПРЕЗИДЕНТОВ .

Д1
до 15;57

Ий неборе штось фальоватий. Дурка по тобі плаче.

Д1
для 15:57

Тема статті-курс валюти до гривні. Чи вам весь час привиджаються Путін і Росія?Тай ще й різні валюти порівнюєте в еротичному жанрі. В психіатрії це називається манія переслідування. Досить важке психічне захворювання. Перевіртеся,шановний,у психіатра, не затягуйте з часом.

21
25 17

У мене зарплата уже 600 дол. при курсе 28 гривень.

Д1
до 15:25

Хотів бим вас позвідати , як ви бульше получаєте за нафту . Кули прудаєте цистерну , поїзд цистерн , ци танкер курабельний . Кажуть ваші икономісти , ош кіть дулар у росії остановиться на 120 рублів , та ото ви протягнете ищи ПОЛГОДА . Так пириживаєте за ГРИВНЮ руслики . Так она єсть жєнского пола , Може дулар і обманути . А ваш рубиль є мужиського пола , який так легко ся дав ДУЛАРОВИ - який є мужиського пола .

Д1
для 15:15

Ну, кіть горниць, та най буде горниць. Тобі видніше, шо маєш на голові. Но все-таки мало поправ, бо голова в тя нич уже не думать. А, малом не забув, менше позирай 1+1, бо гет ись пришиблений став.

О
Олег

Здобули! Ком ся не любит доллар по 28 - тот агент Путіна)

J
joni

ПОрох похвалив Гонтарьову що вона справляється з поставленими на неї завданнями і та ще з більшим інтузіазмом почала їх виконувати. Чого тепер майданутих ніде не чути ??? Тепер краще живемо чи ніхто грошей не платить за їх "патріотизм" ???

ШУ
Шалом Україна!

Героям шалом! Все йде по плану Вальцмана,Бакая,Гройсмана та ін. Думки гоїв їх не цікавлять.

Д
до15:05

Ни каструля а й горниць . Твоїм мозгам очка ни допоможуть .

МД
МоденТокын до 14:27

Тормозочок ти недалекоглядний! Зніми окуляри - майже такі як яйценюх носиш ))

МД
МоденТокын до 14:27

Туй жиди тобі розказують шо робити. А тобі щи все мацкалі винні! )))

Д1
Для 14;27

Каструлю на голові поправ-примерзла і мішає тобі думати.

Д1
для 14:27

Запам'ятай українець, тут хазяїн грузинець ;)

И
Игорь

Почему в Украине работают Оккупационные Фашистские Российские Банки ???????????? Куда смотрят представители Власти Украины ???????????????????????????????

Д1
до 13:56

Ж...опа тубі. І ПАНОВАТИ В УКРАЇНІ РУСЛИКУ ТИ НЕ БУДЕШ . Як у росії , так в УКРАЇНІ , долар не доступний простим людям був ніколи . АЛЕ ВАМ КАЦАПИ НАБАГАТО ТРУДНІШЕ , ВИ ЩЕ І ОКУПАНТИ . СЕЧЁШ дитя РЫБЬЕГЛАЗОГО !!!

Р
рок

Дивно що ніхто не звернув увагу на закономірність зростання курсу доляра.А взагалі як лем та БОСОРКАНЯ з НБУ ускочить у телеладу, то грицик начинать своє піке.Зато радости повні гаті ош рубиль паде скорше як грицик.

МЦ
модерація це по європейськи

херня, зато учителям з/п підняли на 13 % , то херня шо всьо остальное зрізали , перемога

5
55

до "я знаю шо робити" плюсую сто тисяч раз..рецепт перевірений)))))ліпше не скажеш даже))

С
Салафит

Ужас скоро 30 гривен за $ а ведь 2 года назад курс был 8. Как быстро стало плохо.

B
betonus

Самі банкіри кажуть, що курс валюти не адекватний. хто ж тоді керує курсом, хто тримає в руках процеси з валютою? Спекулянти тріумфують. То значить вони керують парадом, а не Нацбанк, значить вони стоять за кермом держави і як вони захотять, то так і буде. Ото держава, чим далі тим більше удивляюсь, одні чинуші, спекулянти, злодії і величезна армада беспомічних рабів- це наша Україна.

Я
я

се не государство!!!!

ЯЗ
Я знаю шо треба робити

Обмотатися прапором, заспівати "Щеня вмерло", поскакати і обов'язково плюнути на портрет Путіна. Послє цього курс стане по 8 грн/$. Гарантую! Слава україні,

ДП
Даєш по 30!

З нами Америка і Кролик!! На нич не страшно, а главноє що ми не з мацкалями. Україна-це Європа, хотя правильніше буде-Україна це ж.опа.

А
Аньця

Радуймеся рубиль падає! Поскачте може гривня укріпиться!

СУ
Слава Україні!

Ми здобули!

Читайте також