Курйоз дня: ФК "Минай" став чемпіоном Закарпаття через те, що суперники на заробітках

13
3

Після 17 туру чемпіонату Закарпатської області Минай, навіть не виходячи на поле, став чемпіоном, про це повідомляє офіційний сайт клубу.

Цікаво те, що суперник команди – Карпати з Рахова – не приїхали на матч, заздалегідь попередивши про це представників Миная та Федерацію футболу області.

— Повідомляємо, що на даний час 9 гравців СК Карпати перебувають за кордоном на заробітках, а ще 7 гравців заліковують травми. У зв'язку з вищенаведеним, СК Карпати Рахів не має змоги поїхати повноцінним складом на гру 17-го туру, яка повинна має відбутися 25.10.2017 на полі ФК Минай", – йдеться у листі Карпат, фрагмент якого опублікований на офіційному сайті ФК Минай.

Таким чином, за невиїзд, Контрольно-дисциплінарним комітетом ФФЗ на команду ФК «Карпати» накладено штраф у розмірі 4000 грн. (юнаки+дорослі) та зарахована поразка 3:0, 3:0

Відзначимо, що за Минай виступають такі відомі в Україні гравці, як Олег Допілка, Дмитро Бабенко, Владислав Микуляк та Михайло Кополовець. 

Дивіться також: Потужні байки та швидкість: У Мукачеві боролись за кубок міста з мотокросу

Коментарі

Р
Рем

У цьому непорозумінні-державі "Україна" вже сьогодні на контрольованій території проживає на постійній основі не більше 35 млн. Чоловік. Футболісти також мусять годувати сімї, що на цій території є неможливим.

О
одмініст

баню ти айпішник на 99 років

Я
Я

Но та й што? Але Балога точно так же мером став)) .... Фіглюву, Андрійко нормальний.

Читайте також