Курйоз дня: на Закарпатті виборців спробували "підкупити" церковними календарями (ФОТО)

15
24

Інформацію про те, що у селі Страбичово у день виборів до ОТГ роздавали церковні календарі із символікою однієї з політичних партій.

Автор допису стверджує, що 22 грудня, у день голосування на місцевих виборах до ОТГ села Горонда Мукачівського району у греко-католицькій церкві села Страбичово вірянам роздавали церковні календарі із символікою, схожою на символіку однієї з політичних партій.

Очевидці у соцмережі опублікували фото календарів, які ніби-то роздавали у церкві. На них був надрукований брент провладної партії "Слуга народу"

У поліції Закарпаття розповідають, що за фактом імовірного підкупу виборців правоохоронці проводять перевірку

— Дану подію зареєстровано в журналі єдиного обліку, її правова кваліфікація визначається. Перевірка за даним фактом триває, — додають в ГУ Нацполіції Закарпаття.


Нагадаємо, вчора, 22 грудня, в 9 ОТГ пройшли вибори голів та депутатів рад.

Більше про переможців у ОТГ Закарпаття дивіться ТУТ.

Коментарі

І
Іван

До15 06 некажи ми Іване бо ми устане так тобі завідувуть усі

1
123

Чому заздрісники завжди чимось засмучені? Тому що їх сушать не тільки власні невдачі, але й успіхи інших.(ти тоже хотів би ділити сільський бюджет? Тобі це недано!!!тому і бісишся

С
Страбічово

Хто успішна людина ? Туряниця ? Довідка : за рахунок "розподілу" сільського бюджету, який наповнили самі селяни,газорозподільник Артема Кучера , залізничної станції з коліями - голова села і робив ці роботи . Звичайно, не забуваючи про свій жеб. Та ще й зарплату космічну мав з цього ж сільського бюджету, від вас йолопи !!! Ще компенсацію на паливо-мастильні матеріали на поїздки куди "треба" і не "треба" ,теж з вас ,дорогі односельчани ( Далі підуть оборудки з земляки ОТГ . Не В першу чергу ,пак пізніше, коли ся все заспокоїть. Краще піде своїм ,що продалися ( тихо піде і не замітите. А на зборах "новоявленій месія" буде вам заливати у вуха то, що хочете почути . Тактика проста . Обмахлював не вперше і не востаннє. Вибори це показали .

ДІ
До івана

Люди діляться на дві категорії: одні насолоджуються життям, а другі дивляться на них. І заздрять.

В
Ваш

Юручкуля ох яке оточення

І
Іван

злодію утколи ты успішний упырь верховенський

Г
Газовик

За джонсона дужемися полюбило!!!??

ДН
До нижнього івана

Ти неудачник і заздриш успішним людям.за себе треба переживати ,а не за чуже оточення

І
іВАН

Туряницю ті підставлять що за нього щиро голосували І І БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ Вас оточують шакали

С
Стьопа

Не "брент", а "бренд"- це по перше! А по друге це не назва партії, а інформація про того хто зображений на календарі!

В
Вчитель

Людмила Володимиріна , читаючи Ваш нижній коментар, розумію що Вами керує злість, ненависть та розчавлене ЕГО. Заспокоїте себе, життя продовжується, людям в Страбичові краще видно майбутнє, тому і такий результат. Для Вас починаються зміни, не думаю що на краще. Хотіли СЛАВИ?, вийшов сміх на дві села.

С
Страбічово

Ось такою неприязню і ненавистю поміж себе страбічивці програли і село ,і отг ,і ГОЛОВУ. Кому ? Якомусь хитропопому горондянину Туряниці ,якому допомогли жадні до грошей і землі скурвашені декілька страбичівців ,во главі з його особистим рабом Лукечею.

G
gbnmj

то помийники

Г
ГРЕШКО

ОРСАГОШОВИ КОРОЛОВИЧОВИ ТРОМПАКОВИ ЦВОНЦИКОВИ ВЕЛИКОІ ШКОДИ ЗРОБИЛИ ЦЕРКОВНІ КАЛЕНДАРИКИ НЕ ЛЮДЯНІСТЬ ПРОДАЖНИКИ

Н
Наш

Джонсон, Шапетки, Володя ..... хочуть до корита, думали тоже будуть чистити села як Туряниця! Хижі нарас строїти бабла доста, а не получилося ....

КЗ
Каратель закарпуцьких під*р*сів.

До ублюдка 00: 29 .Таким шлюхам ,як ти потрібно кишки випускати.

С
Справедливий

Прочитавши ваші коменти розумієш , що ні між вами ,ні над вами Богом і не пахне

Л
Любомир

Бог завжди пророчить усім кращу долю. Їхали усі, хто заслужив.

ДН
До нижньої марги

А ти вибл*док тих хто вивозив людей ?

Л
Любомир

Колись усі попи їхали до Сибіру аж Карпати гуділи. Цікаво, у який санаторій поїдуть цього разу?

Н
Надежда

А Джонсон як ся лоханув, обіцяли му прем’єр міністра, а тут ся не получило, така кар’єра пролетіла. Надінь шапку та нич ся не жури, то політика або ти пролітаєш або дале ходиш на елеватор.

П
Паша

Хотілися СЛУГИ розчикнути, і гроші давали, і календарі в церкви і по домам розносили в суботу, і фотосесію устроіли а нич не помогло. Бо они до партіі Слуга народа нич не мають просто хотіли собі бренд завадити, а зобрали всіх убіжених бо дуже хотіли газдувати, айбо люди не дурні знавуть кождого в леце. Прийшов Горондянин та вказов як треба голосувати, Володьку шкода із Шапетком всім начесали што в них всьо схвачено.

Д
доки

наш народ такий любить кашу варити а пак кажуть люди не ватися

Р
Робот

То,піп уніяцький «Бугалтер» воду каламутить, дуже серйозний політик розклав календарі, а приніс їх Володя Куруца, се много людей виділо. Місто того оби ся молити він мижи людьми суяту глядить, агітацію проводить.

Читайте також