Курйоз дня: У Мукачеві початківець прийшов у школу о 2 годині ночі. Хлопця підібрали патрульні

11
8

Випадок стався сьогодні вночі, а чому 2-класник прийшов так рано у школу, пояснити не зміг.

У поліції Мukachevo.net розповіли, вони отримали повідомлення від невідомого, про те, що біля школи ходить маленький хлопчик.

На місце одразу виїхали патрульні, які підібрали початківця та вияснили, що батька у нього немає, а мама на роботі. Живе хлопчик вдома з бабкою.

Вночі патрульні відвезли дитину додому. Хлопчик не зміг пояснити чому він так рано встав у школу, але можна припустити, що переплутав час та вважав, що вже ранок. 

У поліції зазначають, з мамою хлопця однозначно проводитимуть бесіду, та притягнуть до відповідальності. Хоча, вона досі не відповідає на дзвінки (станом на 16:00 годину).

Якщо вона не відповідатиме і надалі поліція навідається на її місце роботи.

Коментарі

U
Unnamed

Поліція 14 годин не може знайти маму. Я їх розумію, з цими нововведеннями і бюрократією вони скоро будуть боятися пукати. Але, хлопці, треба швидше працювати. Пишіть скарги, обнародуйте незадоволення, а не сидіть сложа руки, що ви безсилі. Боріться з бюрократією, бо толку з вас майже нема. Іноді самотужки розібратися з проблемою швидше ніж з поліцією. Якщо вже нова поліція створена на подобі США і вони чогось наших вчили, то дайте їм права і повноваження як в США. Хлопці бояться затримати бидлоту пяну, когось знайти по базі або навіть постукати сосідам і запитати де можна шукати маму. Ви уособлюєте героїзм, допомогу і справедливість. Але кожен fail рушить цю картинку. І в результаті якесь бидло геройствує і нічого не боїться, а ви на фоні цього як спостерігачі.

U
Unnamed

У поліції зазначають, з мамою хлопця однозначно проводитимуть бесіду, та притягнуть до відповідальності. Хоча, вона досі не відповідає на дзвінки (станом на 16:00 годину). Дайте мамі нормальну роботу, щоб могла малого, себе і маму прокормити. І щоб час на малого ще залишався. Їм може курс психолога буде корисніший ніж "бесіда і притягнення до відповідальності". Напевно трубку не бере, бо боїться, що ще батьківства позбавлять. Хлопчик молодець, судячи з ситуації дуже самостійний. Як можна сміятися з такого? до неборак: Ти фігляр щи тот канешно, но твої фіглі і озлобленість на політику туй мало не парувуть.

1
123

Я тоже була якось прийшла на 6 год, шось із годинкою було не то. Прочекала 2 год під школою. Теж темно було, не подозрівала даже

Н
неборак

бізувно шатовав на урок окрайинськой мови, боявся дітвак же не годен буде потом попасти в уряд без знання мови

М
Мукачівець

Для чого писати пусту дурню , неборачок нікому за ним побзерати , біда , дай Бог шоб у нього всьо склалося в житті добре...

F
FSV

То скорше всього лунатизм, він був керований підсвідомістю.

М
Мукач

Зовсім не "курйоз" бідна дитина, зрозуміло ж що за нею ніхто не доглядає...

В
Віра

Золотий! Дай Боже, дитині (і всім дітям - людським і нашим) щасливої доброї долі...

Читайте також