Курйоз дня: В Мукачеві посеред дороги гуляють поросятка (ФОТОФАКТ)

6
26

Тварин сфотографували і опублікували у групі "Телеграм" "Безпечне місто Мукачево.

Поросятки були помічені на розі вулиць Івана Франка та Київської. Це район поблизу Закарпатської обласної дитячої лікарні. Тваринки почували себе впевнено, та мабуть знають дорогу додому.



Нагадаємо, що це не перший курйозний випадок із свинями у місті над Латорицею.

Коментарі

А
Ахахнутому

Ты ошибаешься. Воняют-то как раз по приказу барина бесправные кацапские смерды. ФСБшный барин сказал - холопам пропаганды некуда деваться.

А
Ахахах

Як зразу соросяцька худоба завізжала, коли про них згадали)))

Д2
до 22:30

Стаття взагалі-то про поросят, а не про соросят. Зав'язуй з чіфірьом і бояришніком, а то роздув тут якийсь маразматичний базар про Сороса і глобалістів.

Д1
До 19:23

Ти забув написати , що перший комп був розроблений в СССР , як I перший спутник , який запустили на орбiту..,I це були не пiндоси !!! До нижнiх, шла мова про ваших соросят !!! Балога добре жие за ваш рахунок , а ви любителI балиги -iсте те , що вам кине кiстку з барського плеча та спите в нього на порозI та кланяетеся йому ! Зрозумiли аналогiю , нераби!???

МП
масон Пішта

Є такий відеоблогер: Леонід Тімо, який в кінці 90-х переїхав з Одеси в Аргентину. Займається ремонтом компютерної техніки в Буенос-Айресі, як приватний підприємець. Знімає відеосюжети про життя в Аргентині, як воно є з позицій рядового громадянина Аргентини. Набери в Гугл: "Леонид Тимо" і подивися на Ютубі його канал. А потім порівняй життя в Аргентині з життям в Україні. Тепер не 50-80-і роки 20 століття і "залізний занавіс". У вік Інтернету і безвізу самому можна про все дізнатися.

1
19:17

Сидить ватне чучело-тормоз за комп'ютером, в якому електроніка розроблена американцями, на якому встановлена американська ОС, в американському інтернеті і пише про проклятих піндосів-соросят, які хочуть його розвалити,

ДЮ
До ю

Давай для початку кине америка атомнI бомби на твою тупу голову та твою сiм’ю , коли будете позирати ВВС , а на мiстI вашоi хижI построят концлагер для фашистiв !!! Де I коли газдували сороси в Японii та в Корei ???? Ти Тормозе , германiя розвивалася за програмою « маршала» , а не Сороса !!! Коли вливали грошI в японiю I стровили ПнК з ПдК , то в той чем сорос вчився ходити та говорити...! Йди до аргентини , там не вистачае рабочих рук робити на латифундiв !!!

МП
масон Пішта

До бота: тормоз ти і твої заказчики, що написали ти таку методичку у стилі газети "Правда". До "ю": Файно уповівись, з юмором.

ДЮ
до ю 18:16

І про "розвалену піндосами-соросятами" Південну Корею варто згадати - не те що "багата і процвітаюча" КНДР, яку Совок "асвабаділ".

Ю
ю

точно, після другої світової америкоси дорозвалили Німеччину, ожебрачили Югославію (єдину із соцТАБОРА, шо узяла поміч од сволочів капіталістів), Японію помножили на "0", Ізраїльську медицину прирівняли до арабської.Щи треба приклади деструктива янкі?

ДП
До пiШти

Ну ти I тормоз !! Там офiси цих соросят, а газдують по краiнах де проходят « революцii гiдностi “ , а разом iz соросятами з’являеться МВФ , що =розруха, анархiя, мiграцiя та звiзда государствам !!!

М
Майдаун

Штось ми з Центровським малинько перебрали паленки учора,тать пак заблудили.Но нич хоть у статті на сему сайті ся засвітили,знаменитими стали!..

МП
масон Пішта

Країни в студію: США, Канада, країни ЄС. І што ти тим хотів вказати?

М
Майдаун

То вукраїнець упав з поїзда! Глядать бандерувця!

ДН
До нижнього

Назви успiшнI краiни де присутнiй сорос I його шайка ??? Краiни в студiю..!!!!

МП
масон Пішта

Які гроші заставляють в таку рань 4:47 виставляти заєложені пропагандистські кліше медведчуковських агітпропагандистів про так званих "соросят"? 28 років при владі в Україні довели до такого стану економіку країни "соросята", чи олігархи: Коломойські, Ахметови, Пінчуки, Медведчуки, Порошенки, Шуфричі, Тігіпки та інша олігархічна шобла? Раз їхній агітпроп так скулить - значить щось таки чинною владою робиться проти їхніх кошельків та інтересів.

К
Кук

Небачу свиней, бачу даішиків!

ДП
до Пішти

За чиї гроші живе тупий грантоїдський скот, який в народі прозвали соросятами?

ДН
До нижнього

А баранів вона перетворила в русунів.

СА
Сімейка Адамс

Цірцея перетворила ціган в свиней......

МП
масон Пішта

91 річний дідо Сорос жиє собі в Америці і не знає што в Україні на медведчуковських каналах ним пужають дебілів.

Г
Гегедош

Подивіться на переїзд на Пряшівській. Лице Мукачева.

О
Ололо

У Мукачеві посеред дня бики по центру ходять, і ви нічого не пишете...а тут бідолашне порося

С
Сорос

Це ж, Соросята!!! Добралися і до нас, Сволочі!

+ від зелених

супер... єднання з природою (перед фестом)

CA
cigany ali

pak to,z nasoho taboru.

Читайте також