Курйоз дня: в ОДА зібрали нараду, щоб вирішити, як забрати кам'яну брилу з дороги на Тячівщині

18
8

Про те, як забрати кам'яну брилу з дороги між селами с. Нересниця та с. Ганичі в облдержадміністрації радилися сьогодні, 6 березня.

Так, за результатами наради в ОДА вирішили до 15 березня розробити комплекс заходів для усунення каменю з дороги та влаштування підпірних стінок скали і берегоукріплення.

Також керівництвом області доручено ДП „Закарпатський облавтодор” до 10 березня розчистити канави вздовж скелястої стіни для належного відтоку води, що було спричинено попередніми каменопадами.

Нагадаємо, минулого року на цій же ділянці обвалилася скеля, яка перекрила дорогу до села.

Коментарі

Р
рок

Май ліпше боло би уголосити конкурс межи БАРИГАМИ. Ко уграть, може тот дараб каміню собі покласти у кішкерт. Ци го повезти на КОСІВКУ, буде як памятник дебілізму обласним керувникам.

ДЛ
Добра людина

До дебілів з ОДА : зверніться в 128 Мукачівську бригаду щоб виділили вам сапера і пару кілограм вибухівки .Або попросіть допомогу в Львівської ОДА , у вугільних шахтах розташованих в області кожен день проводять підривні роботи і на такий камінець підривнику вистарчить пів години роботи. Не створюйте проблема там де її немає.

Г
гуцул

МАЛЯР, ХАРУТА,ПАРАКОНОВА - повічдте в.о.ОДА шото ваша проблема а не його.

Д
Дипутат

Но чи ни дибіли треба боло мене убирати та я бо вже всіх на ноги подняв до Київа бим дойшов но ту проблему рішивбім...

Г
Горянин

МОЛОДЦІ! БРИЛУ НЕОБХІДНО ЗАБРАТИ.В МЕНЕ ВРАЖЕННЯ, ЩО ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЯ ПЕРЕВИЩИЛА СВОЇ ПОВНОВАЖЕННЯ. ДАНА ПРОБЛЕМА КОМПЕТЕНЦІЯ КАБМІНА АБО РАДИ ЄВРОПИ

П
Пако

https://www.youtube.com/watch?v=nm5G-1Et0LE

О
ода

Зберіть нараду в ОДА аби не падав дощ

М
мда

дебіли не гонні спасти свою малу батьківщину

Читайте також