Курйоз дня: В ужгородському аеропорту приземлився перший літак за останні кілька місяців – 30-метровий Аеробус 318 (ФОТО)

21
8

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав Едуард Маляр, і додав світлини літака.

— Міжнародний аеропорт Ужгород щойно прийняв Аеробус 318. A318 вміщує до 132 пасажирів і здатен долати відстані в 5700 км (3100 морських миль, 3600 миль), — написав пан Едуард.

Дехто знімав це приземлення літака на відео, бо як ніяк дивина. Поява літака спричинила бурхливі обговорення у соціальних мережах, адже Закарпаття уже давно відрізане авіаційно від усього світу, хоча начебто має аеропорт, з міжнародним статусом.

Нагадаємо, що нещодавно Закарпатська обласна рада ухвалила чергове звернення до Кабінету Міністрів України з "Про Звернення Закарпатської обласної ради щодо необхідності  вжиття  дієвих заходів  із  вирішення  проблемних  питань  діяльності Закарпатського обласного комунального підприємства "Міжнародний аеропорт "Ужгород".

Дивіться історичні кадри: перші приземлення літаків в аеропорту Ужгорода.

Коментарі

В
Василь

Це було передбачувано: зрадники України,тупі злодії з селючья в істериці засучили ніжками...але жоден рагуль не зміг спростувати нижче наведені мною факти знищення Закарпаття окупантами з ОПГ"Селюки у владі": я ж писав - рагулі занадто тупі навіть для того,щоб зуміти збрехати хоч трохи правдоподібно.

S
sysadmin

Васілій, ти і далі продовжуєш літати, кури бамбук.........

ЩО
Ще один 211

Схоже, місцеві журналісти не знають значення слова "курйоз".

Т
ТроL

До Василя Допишіть що Закарпаття могло бути ядерною державою але розкрала зла жидо-бандерівська фашистська хунта майданутих.

ДВ
До Василя

Ти д е б і лище.

В
Василь

При владі городян-державників я особисто літав з цього аеропорту куди хотів,буквально "за копійки". Рогаті селюки-зрадники,окупувавши владу,розграбували індустрію Края,високо технологічні галузі економіки,авіацію,фізично знищили - шляхом створення умов,несумісних з життєдіяльністю людини - 100.000 городян-закарпатців,в більшості своїй - грамотних інженерів,офіцерів,управлінців,конструкторів,унікальних фахівців. Нинішнє Закарпаття - це вимушені працювати на iзнос(від чого і масово дохнуть в середньому віці) гастери-чорнороби і дебіловатi щасливі ларёчечнікі. Яка авіація для рогатих скотiв з "дипломами" Рагуль-"вузів"? - неандертальці навіть не в змозі зрозуміти її значення! Ось вкрасти в України літак,продати його,а на накрадені гроші побудувати особисто собі палац - це рогата худоба. Створювати авіацію - це ми,городяни-державники...Тільки влада поки в руках селюків-злодіїв,селюків-зрадників.

2
211

В чому курйоз, можете пояснити? Вже б могли, просто так - для спортивного інтересу, написати звідки прилетів цей літак?

/
///

для журналіста курйоз що літак сідає?

Читайте також