Курйоз: у чеському Брно п'яний як чіп чоловік перевернув автівку на очах поліції (ВІДЕО)

24
0

Сильно п'яний мешканець чеського міста Брно сів за кермо легкової машини марки Peugeot, але далеко виїхати не зміг – при виїзді з двору багатоквартирного будинку він врізався у припаркований автомобіль та перекинувся. Аварія сталася на очах поліцейського патруля та потрапила до об'єктиву відеореєстратора.

Подія сталася у неділю у житловому масиві в Нове Лісковце. Мало того виявилося, що чоловік попередньо зачепив ще дві автівки, і лише тоді перекинув власне авто на дах.

Поліцейські виявилися поряд невипадково. Вони їхали на виклик місцевого жителя, який повідомив, що при виїзді з двору якийсь горе-водій пошкодив два автомобілі Opel та Skoda.

Правоохоронці одразу ж кинулися на допомогу чоловіку та витягли його з авто. У водія видимих ушкоджень на тілі не було, але один із поліцейських намагався надати йому першу допомогу і уважно слідкував за його станом поки не прибули медики.

41-річний чоловік був явно не тверезий. Він насилу склав зрозуміле речення і зізнався патрульним, що випив півпляшки рому і немає водійського посвідчення. Йому загрожує до року в'язниці за статтею «створення суспільної загрози під дією речовин».



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також