Курйозна аварія: В Угорщині на переправі біля Закарпаття катер влетів у канат і перекинувся (ВІДЕО)

2574

Рятувальникам довелось витягувати човен з Тиси.

У соціальній мережі Фейсбук оприлюднили відео карколомної аварії з катером, який на швидкості влетів у канат, за допомогою якого здійснюють переправу через річку Тиса.

Як пише Telex, інцидент стався в Угорщині в суботу 3 серпня вранці близько 03:30 поблизу Тімара, над Токаєм, у повіті Саболч-Сатмар-Берег. Пором очікував на відправлення на одному з берегів річки, а трос по інший бік водойми вже був натягнутий. В цей час патрульний катер на великій швидкості влетів у канат. В мережі оприлюднили й відео аварії. На кадрах добре видно, як від сильного удару плавзасіб перекинуло в повітрі й він почав тонути.

За даними szon.hu, на борту був капітан патрульного катера. Мовляв, він зробив помилку, оскільки йому слід було почекати, поки він опуститься трос. Оператор порома Золтан Варга розповів, що намагався дати водію-мотористу знак сповільнитися, але він, імовірно, не помітив цього або проігнорував.

Раніше Mukachevo.net розповідало про цікаву переправу через Тису, неподалік від КПП Лоня-Дзвінкове, що на на території Угорщини. Плаваючий транспортний засіб перевозить через Тису не лише людей, а навіть автомобілі.

Відео Gàbor Rudolf
Відео Gàbor Rudolf

Додамо, перший плавзасіб через річку між селами Лоня та Тисамодьорош вперше запустили під час переправки військових в 1782 році. У 1991 році з'явився понтонний міст, який працював до 2011 року. Наразі пором залишається тут єдиним способом перетнути Тису.

Коментарі

Читайте також