Курйозний випадок: у Берегові роми пограбували ломбард, а награбоване хотіли здати у сусідній

60
14

На що розраховували невідомо, але ж треба уявити цей "геніальний" план злодіїв.

Як повідомили журналісту Mukachevo.net власні джерела у правоохоронних органах один із ломбардів у центрі міста пограбували декілька днів назад пошкодивши вхідні двері.

Зловмисники викрали декілька мобільних телефонів та електронну техніку, але вже по обіді вирішили награбоване здати у сусідній ломбард.

Поліцейські швидко розшукали зловмисників і наразі їх чекатиме суд.

Крім цього правоохоронці повідомили, що у місті почастішали кримінальні випадки з боку ромського населення. Ломбард у Берегові пограбували також особи ромського населення.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!




Коментарі

ФГ
Фері Гітлерови

Мы ти сякоє не простиме, марго ти на нич неваловшна!

Д2
До 21:15

У Берегові мадяри і цигани, а не карпаторусини

=
=)

Не роми а карпаторусини.

:
:)

Не роми а цигани.

Г
Гітлер

Пробачте мені !!!! Що не доробивим начатоє діло до кінця !!!!!

В
Вася

Продуманий ход .

ДР
До редакції

Не поширюйте нікому НЕ потрібну толерантність до споконвічних злочинців і антисанітарної маси - ЦИГАН . Вони є ЦИГАНИ , а не роми ! Так було , є і БУДЕ.

І
Іван

Пак ото нещастя - не вченоє, мозги клейом пронюхані, што з них хочете))... Берегівські мусора перстом указали - ідіть ото бомбаніть а гроші половину принесете...айбо забили циганчатам уповісти ош не спаліться))...так усе раньше било,так видав било і зараз)

Е
Едік

А з Бароном чого не поділилися?

G
gumi

головне, що їх відпустили. Неповнолітні, їх матері офіційно одиначки. Прокуратура не береться за справу. Ломбард пограбували за 13 секунд (15 сек. включення сигналізації). Ввірвалися, розбили дві вітрини, забрали самі дорогі телефони і пішли. На камеру обличчя не показували, але поліцаї зразу їх впізнали, значить не перший випадок. А через безкарність будуть ще і ще

СП
сволочі паскудні!

Продвинуті... пес би їх накопав!

Р
РОмаріо

Оптимальний варіант був би: побудувати газові камери і доробити до кінця те, що свого часу не встиг доробити Адольф. Короче, цю чуму можна знищити тільки фізично або у більш мякій формі - за допомогою програм стерилізаціі та кастраціі, але інтеграціі у цивілізоване суспільство ці мавпи - не піддаються.

ЗН
Завидово нет

Утиск нац меншинств(шутка)

Ю
Юрко

То не роми, то нахальна циганота. Толі ещьо будєт

Читайте також