"Кусюча" вчителька і директор за мовчання пропонували гроші?

10
17

Сьогодні семирічна Віка знову пішла до школи

У день НП мама вкушеної 50-річною вчителькою другокласниці Оксана Л. пішла в школу села Барбово і півтори години розмовляла з директором про те, що трапилося.

«Керівництво школи хотіло зам'яти скандал. Але коли ввечері прийшов чоловік, то відразу вирішив звернутися до міліції. Ми зробили судмедекспертизу» , - розповіла «Сегодня» Оксана.

За словами жінки, вчора, коли пригода набула розголосу, класна керівниця приходила з директором до них додому, просила забрати заяву з міліції, пропонувала гроші, вибачалася.

«Анна Петрівна клялася, що хотіла поставити Віці на ранку холодний компрес. Але чому вона цього не зробила!», - вигукує мати.

Сьогодні Віка знову вирушила до школи і мама дуже хвилюється за здоров'я дитини - як фізичне, так і психічне.

Батьки впевнені, що таким педагогам не місце в навчальному закладі та наполягають на тому, щоб учителя покарали.

Селяни також підтримують сім'ю потерпілої дівчинки.

«Одна справа, коли дитина з пустощів вкусить дорослого, але  щоб навпаки, це немислимо. Це не вчитель, а чупакабра якась», - каже житель Барбово Петро.

Коментарі

DDD до шановного автора)

Поклони билися, роботу отримав, а журналіст з тебе поганенький. Пиши по суті, і не варто видавати бажане за дійсне. Такі гучні заяви, а все марно... А своїм музам,які надихають тебе на написання подібного передай, що їхній очередний дешевий номер не досягне своєї мети."Двічі в одну річку не ввійдеш" =(

ДД
до ДДД

шо злісьте ош неможете порішати,люди сміються з вас!!! ви вже випередили мене здивували цілу Україну))) дужесьте розумні а коли до діла та нич неможете!!!

П
п

Як не хвилюватися батькам. Самі собі щкодять не говорячи вже про дітей своїх. Прутик треба гнути, поки він гнеться. А вчителька нехай іде за вислугою і збереже собі здоровя хоча б на десять з лишнім років.

D
DDD

малий, не в твоїй це компетенції)йди краще вигадай нову казку і здивуй завтра net новою "сенсаційною" брєдотою. Може й зарплату получиш в кінці місяця.

Л
Л

завтра робиться заонок і журналісти будуть звільнені!!!добре шо я це замітив,жахіття!!!

D
DDD

у Вас там певно дуже професійні журналісти працюють, аплодисменти))) за для таких "брудних" статтей варто було вивчатись. І скільки ж їй пропонували,цікаво?)чи цього вона Вам не сказала..? або у Вас фантазії не вистачило?)

Я
яяя

читаю я все це и думку гадаю...чому я не сокил..ит.д.а був би,так полетив и сказав,а так пишу.у кого е 1-2 дитей,то не можуть терпити,а наказують.а тут цилий клас.а нерви ни укого не зализни.все бувае,а бида в гуманних законах.на дитину крикнути не можна....а дитям все дозволено,особенно дивчатам,яки курять,п"ють,ходять до ранку,пид кущами и де попало из старшими за себе "динькаються" и т.д.и це в ранньому возрасти.а чому?бо таки закони и батьки.ниякои дисциплини.старшокласники-хлопци можуть вчителя побити.обсоромити и т.д.дивчатам присутне також багато з цього.так це нормально!?а коли вчитель шось скоить,то бида.а то,що йде повна деградация дитей-це нихто не бачить?

ДВ
Для всіх хто пише коментарці.

Ви знаєте, що ця ДИТИНА Є НЕ ПОВНОЦІНОЮ. Я би на місті вчительки просив прсихіатричну експертизу дівчіні? ВИ знаєте, що за звинуваченням батька дівчини вже одна особа відсиділа свй срок? ВИ ЗНАЄТЕ, що заучка цбої школи родичка дівчіні і вона ходить випрошувати їй оцінуи? ВИ БАГАТО ПРАВДИ ЩЕ НЕ ЗНАЄТЕ. А ТО ЩО СТВОРИЛИ БАТЬКИ ЇМ КОЛИСЬ ПОВЕРНЕТЬСЯ!!!!!!!!!!!!

П
Педагог

Шановні громадяни, у мене враження що ви дітей не мали, і не виховували . Батьки забезпечують дітей компютерами, моб. телефонами,планшетами т.д. а виховання перекладають на вчителів,і обвинувачують не знати за що. ШАНОВНІ БАТЬКИ ВЧІТЬ СВОЇХ ДІТЕЙ ЕЛЕМЕНТАРНОЇ ПОВАГИ ДО СТАРШИХ ЗОКРЕМА ДО ВЧИТЕЛІВ,А НЕ ЗАЙМАЙТЕСЯ БРЕХНЕЮ І НЕ ОБЛИВАЙТЕ БРУДОМ ТИХ, ЯКІ ДАЮТЬ ВАМ СВОЮ ЛЮБОВ,ТЕПЛО,ХОЧУТЬ ВИВЕСТИ ВАС В ЛЮДИ ВАС . І НЕПИШІТЬ ТУПІ КОМЕНТАРІ НЕЗНАЮЧИ, ЩО НАСПРАВДІ ВІДБУЛОСЯ МІЖ ВЧИТЕЛЕМ ТА БАТЬКАМИ.І ЧИ ІНФОРМАЦІЯ Є ДОСТОВІРНОЮ.

Z
Zanita

Погоджуюсь з попереднім коментатором! Занадто багато прав у дітей у школі і мало обов*язків!

ДП
до пенсіонера

Да,а коли дитину скалічать та це нормально,геть учительку!

В
Вася

канєшно шо то не в які рамки не лізе, кусати дітей... але якби хоч по гузиці дала, то не був би такий однозначний бо діточки тепер такі бувають...(знаю по похресникам й сосідам) що вообще не помішає даколи ремня дати + дибільна програма в школі а дітям лише про права говорять, про обовязки вони не в курсі!!!

У
уя

учительку в криматорий чем побистрей вампиров тоже так уничтожали

Х
хХх

перепрошую.... по 125 статті)

Х
хХх

6 місяців тюрми по 152 статті! Сучка тупа

П
пенсіонер

До батьків.А коли вчителя побють або пошлють подальше,це нормально?Раньше нас вчителі били і на коліна ставили, і всі ми нормальні виросли.А тепер недай бог дитину пальцем кинути,вот і маєте дітей з яких виростають бандити, бо самі не можете нормально виховати!!!

Я
я

Вон учительку!!!!!!

Читайте також