Квашена капуста за 200 гривень: У мережі дивуються з цін на їжу в Буковелі (ФОТО)

21
26

Вчора, у соціальній мережі Фейсбук один з відвідувачів корчми на гірськолижному курорті Буковель опублікував світлину меню, в показали актуальні ціни на їжу.

Ціни на страви м'яко кажучи, здивували людей. Як приклад, тут можна знайти 200-грамовий салат з квашеної капусти за 190 гривен. Також, за 200 гривень тут можна поїсти порцію вареників. Тістечко вафельне зі згущенкою за 100 гривень, а чашка Еспресо за 65 гривень.

Нагадаємо, Mukachevo.net у 2016 році вже публікувало ціни на Буковелі, які шокували туристів. Тоді "Снікерс" там продавали за 110 грн, а обід – 600 грн.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ю
Юрій

Вже взагалі мерзоти від землі відірвалися, що це за країна така або ті що копійки рахують, або ті що загальні наші блага по таким цінам продають таким же що з грошима зовсім не рахуються...Ну нічого, дуже скоро прийде час коли ми всіх цих виродків будемо розкуркулювати!

У
украинец

бандерлохи со смереки упали? пусть дрочат друг дружке.

Д2
до 21:32

Русуне, в тебе вже роздвоєння особистості почалося? Себе називаєш "ми"?

Ф
Фікс

Є тут кава і по 15 грн. Треба знати куди їти.

КМ
Клуб Мільйонерів

А Ми не поїдемо в Буковель і не оплачуватимемо їхні надумані прайси . Ми перечекаємо цей період . Сніг був , є і буде і в інших місцях світу . Адекватні ціни за їжу і інфраструктуру визначають наше місцезнаходження . А ви там тримайтеся , посміхайтеся коли вас будуть оббирати гуцули з Франківщини , одягнуті у вишиванки і їх "господарі з пайсликами" .

Є
Єдиний

для чого ця новина у новинах закарпаття?

О
Олег

Які клієнти такі ціни

Ч
Читач

Краще скажіть, як на Красії за ціну у 850 грн пропонують втратити свої нерви при спробі покататися на убого засніженій нижній трасі з тимчасово непрацючим і вкрай повільним 2-х місним витягом.

Б
Бартош

Епоха зубожіння скончалася. Так каже Беня і Зеля.

S
stefan

Мавроді - " Лох не мамонт, лох не вимре". Нехай лохи платять. А ціни "залупили", бо нема конкуренції. Їхати нікуди - Словакія. Чехія і Австрія закриті на карантин.

Д
Дато

Нічого страшного.Ковдоші туди не їздять, так у всьому світі, на такий дорогих курортах ціни завжди зашкалюють.Люди за сезон ають заробити на цілий рік.Звідав им в турка чому так дотого-він каже-до нас одні мільйонери їздять.Питаю з чого він таке взяв-каже у нас в ТИуреччині м'ясо можуть собі дозволити їсти тільки надзвичайно багаті люди-всі інші їдять овочі.

НВ
Нищий в богатой стране.

Ну что ж, раз в год можно побаловать себя и прокисшей капустой, за 200 гривен. Главное чтоб попа не слиплась.

І
Іван

Вафельний торт по 1050грн за кіло, як тобі таке Ілона Маск?

Д
Дідо

Та найшлися активісти які не дають строїти Свидовець

Д
Дідо

Такий курорт як Буковель міг бути у нас на Закарпатті

D
dai

зовсім подуріли!

2
22

Якшо не було клієнтів то не ставили вони б такі великі ціни! Там ціни дуже великі напевне від коли відкрився Буковель! І ресторани там росли як гриби після дощу з року в рік! Є значить хороший попит і на ресторани такого цінового сегменту!

Д
Дід

Не хочеш-не ходи,а скавулити на ціни нех&р.

Т
Технократ

Є попит - є пропозиція! Закон ринку.

Б
Бандера

Жиди вже не ті.Жид біля перемоги морозиво продавав то казав що йому копійки хватить .но Беня дуже великий жид

Е
Еган

Це все наше жлобство,просто на кожному рівні - своє. Олігархи- тягнуть останні соки з своїх послуг,типу газ,світло і т.д.( хоча чого загальнонародне стало приватним- то вже інше питання).Малий бізнес - тягне своє ( типу перед святами і Так мусите брати- то й платіть по- максимуму),то чому б і власникам точок на Буковелі не урвати по максимуму?

1
111

Фейсбцк - у сьому слові істенное лице мукачево нет

М
МоїОчіЗакотилисяВідЦієїСтатті

1)Стаття така собі,заголовок довший ніж основний текс. Як завжди впринципі. Редактори просто зачьот Вам,не зря вчилися на журналіста. 2)Ніхто не заставляє туди їздити. Є дешевші місця для відпочинку. 3) Поки буде попит , то буде і пропозиція. Людей там купа ... всі задоволені. 4) Попробуйте на висоті ннн-ої кількості метрів зробити кафе, тоді і розкажете про ціни. Але всьо же , мене злить ця стаття, ну чесно - нема про що писати. Розглядати меню і фиркати як всьо погано.... Просто рука ліцо.

3
369

Одкрийте свій ресторан на вул. Франка і продавайте 200 гр капусти за 2 гривня, і буде у вас і оборот і душевна компанія!

Д
Дідо

Сніга неє і туристів неє. Будуть они самі жрати свою капусту

М
Мітьо

Єбанулися вже докус

Читайте також