Квітку на День добросусідства в Ужгороді везли незаконно

5
2

Минулої неділі, 28 серпня 2001 року, в зону митного контролю пункту пропуску «Тиса» з боку Угорщини заїхав громадянин України на автомобілі марки «Мерседес-Бенц». Даний транспортний засіб буксирував самохідну платформу без реєстраційного номерного знаку із встановленою на ній художньою композицією.

 

У ході митного контрою з’ясувалося, що жодних реєстраційних документів, в тому числі підтверджуючих право власності (або користування), на самохідну платформу у водія не було.
 
Тож, на підставі положень статті 11 Закону України від 13.09.2001 № 2681-ІІІ «Про порядок ввезення (пересилання) в Україну, митного оформлення й оподаткування особистих речей, товарів та транспортних засобів, що ввозяться (пересилаються громадянами на митну територію України», у митному оформленні даного транспортного засобу було відмовлено та повернуто на митну територію Угорщини.

Коментарі

ПО
Попович Олександр

Маю думку, що не впустити квіткову композицію, приготовану як подарунок ужгородцям на День добросусідства - неймовірна тупість, недалекоглядність і політична помилка нашої наскрізь прогнилої і корумпованої митниці.

M
munkach

тупість дійсно незнає меж

Читайте також