Квітневі рахунки за газ по 3,60 прийшли тільки тим закарпатцям, в яких зареєстровані котли

6
21

В цьому сьогодні журналістів запевнив керівник «Закарпатгазу» Віталій Шатило.

Більше того, посадовець зазначив, що має багато копій таких квитанцій:  «Всім абонентам, в яких офіційно введений в дію котел, квітневі платіжки на перші 200 кубів газу  прийшли з тарифом 3,60, як це і передбачає постанова НКРЕ. В мене особисто є копії таких квитанцій»

Шатило додав, що рідко в кого у квитанції могла бути зазначена цифра тарифу 7,18, але, якщо перерахувати суму до сплати, то стає зрозуміло, що вона нарахована по меншому тарифу - 3,60.

Нагадаємо, "Закарпатгаз" проситиме Кабмін переглянути ціну на газ для населення

 

Мukachevo.net

Коментарі

Г
Гомілей

В кого більше 200 кубів за квітень той і платить по 7.18 грн за куб, що тут не зрозумілого? Догигикались майдануті

А
Ана

Текст постанови 1) для приготування їжі та/або підігріву води – 7,188 грн за 1 м-3; 2) для індивідуального опалення або комплексного споживання (індивідуальне опалення, приготування їжі та/або підігрів води): у період з 01 травня по 30 вересня (включно) – 7,188 грн за 1 м-3; у період з 01 жовтня по 30 квітня (включно): за обсяг, спожитий до 200 м-3 природного газу на місяць (включно), – 3,600 грн за 1 м-3; за обсяг, спожитий понад 200 м-3 природного газу на місяць, – 7,188 грн за 1 м-3. Тобто у кого колонка теж 3,60 за квітень, а у мене 7,188. Перераховувала.

М
мукачівець

у мене 15 років у приватному будинку котел Готерм і за 15 років я ніколи не чув про реєстрацію котла. А тут дико подорожчав газ і ці суки газові рішили нагріти руки на простих людях! Технічні умови плюс план це і є реєстрація. Як можна газовикам прийняти в експлуатацію приватний будинок без котла? Якщо людина на місце старого чугунного котла поставила новий економний котел імпортного виробництва, то план газових труб не змінився, і якого хера ще газовикам від людей треба? Хіба що по морді! Люди, не ведіться на ці афери!

ДП
дмітрій пасульов

У мене зареєстрований котел і мені прийшла квитанція по тарифу 7.188 грн. І газовщики знавуть, який у мене стоїть котел, коли вонироблять перевірку. Совпаденіє, - не думаву, обман людей - так.

Г
Газмяс

В понеділок буду писати заяву в Прокуратуру по факту самоуправства і зловживання владою та посадовим становищем керівництва Закарпатгаза.

В
Вася

Я вже рішив, буду жалобу писати в Антимнопольний, шатило бреше, як і вся газова кортора в області

П
Перехожий

До Газ. Дійсно так: в рахунку вказано тариф 7,18, але нараховано по 3,60. Газовики і так можуть? Вказати один тариф, а нарухувати по іншому??? Дякую, що повідомили. Тепер за всіма буду перераховувати.

СГ
Споживач газу

За що контролери отримують зарплати. Напевно за цифри "від фонаря".

Г
ГАЗ

ЛЮДИ! А ВЫ ВОЗЬМИТЕ СУММУ 7,18 УМНОЖЬТЕ НА КУБЫ КАКИЕ В КВИТАНЦИИ ...ВЫЙДЕТ СУММА ,ЕСЛИ СОВПАЛА ЗНАЧИТ ПО 7.18...ЕСЛИ НЕТ ТО УМНОЖЬТЕ НА 3,60..ЧТО ЗА ПАНИКА..У МЕНЯ ТОЖЕ 7.18---НО ЭТО С МАЯ МЕСЯЦА БУДЕТ ...А ЗА АПРЕЛЬ ПО 3,60..)))))НЕУЖЕЛИ ПОСЧИТАТЬ САМИМ ТРУДНО...а ЧТОБ ВАМ НЕ ДОПИСЫВАЛИ,ЗВОНИТЕ С 29 ПО 31 ЧИСЛО САМИ В ГАЗОВОЕ И СООБЩАЙТЕ СВОИ ПОКАЗАТЕЛИ,И ПЛАТИТЕ ПО КНИЖКЕ И ВСЕ БУДЕТ КАК ПОЛОГАЕТЬСЯ...ВСЕМ МИРА И ДОБРА!

СН
сало на уха

Но шо сала украіні чи вжесте ся наїли сала????главное в сепаратистів ккомунізм вони низа шо не платять???слава жидівській украіні???ладіть люди скоро почку жидови отдати бо верховна постановить педро пудтвердить ко невіддасть буде агент кремля!!!!

С
Споживач

Я взагалі не розумію, як цей Шатило-мутило під час перевороту залишився на посаді. Скільки заплатив за це "на верх"? Цікаво, чесне слово! Він же був у партії регіонів і підтримував Януковича! Як можна було залишити такого брехливого і нечесного керівником структури, яка постачає газ людям, зважаючи на й так скандальну і складну стьуацію з газопостачанням в Україні. Це насправді дуже слизький і підмступний чоловік. Під люстрацію його! геть Шатило! Геть!

П
Паша

а кто может проверить качество газа который мне продают ?

.
.

котел зареєстрований рахунок по 7,18!!! Пане Шатило ви в світі не розумієтесь і не володієте ситуацією ,вас виставляють на посміховисько

М
мукачівець

!Як так можна брехати! У мене котел зареестрований, план є а прийла квітанція по 7.18 головне що ще й в придачу на 100 куб більше написали!

П
Пиздю...ки

Кілко мож брехати?????????? Достало вже. Се не власть, а якийись чорт у руля!

З
злой

Пиздеж! В нас зарегистрированый котел, а рахунок по 7,18!!!

О
Оксана

Шатило на мило!

Т
тато

це хто в Кабміні таке придумав? чи Закарпаття знову свої правила диктує? де Балоги? де громадськість? чому всі мовчать? якщо є питання щодо котла-так це інша історія...сволочі!!!!!!

М
Мукачівець

В нашій 5 етажці всім без винятку рахунки прийшли по 7.18!!!

N
nord

V mene zarejesrtovanij kotel davno, je vsi dokumenti a raxunok vserivno po 7,18 ...

К
Котел

В нас зареєстрований котел,але чомусь прийшло по 7,18грн

Читайте також