КВУ: В Ужгороді рекордно низька явка, станом на 16:00 - лише 30%

6
8

Якщо підсумкова явка на виборах мера обласного центру Закарпаття складе 40% – це буде добре, зазначають в організації.

– Як не тривіально це звучало би, але фактор поганої погоди також грає свою роль. З самого ранку неділі спостерігалася дуже низька активність виборців у другому турі. Якщо у першому явка перевищила 53%, і це був дуже високий показник порівняно з рештою міст України, включно з мегаполісами, то тепер ми прогнозуємо явку до 40%, – повідомив голова закарпатського осередку Комітету Виборців України Дмитро Тужанський.

– Скоректувати підсумковий показник явки може підкуп. Саме під вечір, коли у обох штабах уже бачать попередню картину, можуть спробувати докупити голоси у зручних дільницях. Тому зараз дуже цікаво слідкувати за тим, як буде змінюватися явка на окремих дільницях, насамперед, ромських або студентських, – додав експерт.

Mukachevo.net

Коментарі

В
Василь

Низька явка на вибори- це ж подарований простір для фальсифікації.

В
віталька

Хм, вообще думав що прийде от сили 15-18%. А тут ще ого-го. Ще он скільки надіються, думать що будуть "жить пА нАвому", бггг.Як же ж не доходить до народа що їх банально і нагло "киданули" як останніх лохів...

Р
Рембо

Бог створив людей різними, а містер Кольт зрівняв іх у правах. Борітесь і поборете. Зараз всім правлять грошові мішки, але так буде не завжди. Поки що алкоголізм , відсутність освіти, тотальна бідність переважають здоровий глузд, але в нас час все швидко змінюється, не втрачайте надіі, все буде добре

А
Атошник

За кого проголосуе закарпатська бидлота,подивимось.

М
Маня

А шо за вибори?

У
Ужгородець

На жаль ужгородці маргінальна сіра маса.(

П
Псевдо-пастух

Просто до більшості людей дойшло ош они овці а не люди. Но ще є ті ко ходять голосувати мееее...мееееее...меееееее

В
виборець

НЕ 30%, а 20%, як і було на виборах 25.10.2015 р., і так по всій Україні, все решта ФАЛЬСИФІКАЦІЯ. ЛЮДИ НЕВІРЯТЬ ЦІЙ жидо-олігархічній владі(мафії)!

Читайте також