Кибляри, що на Ужгородщині, святкували День села

6
0

9 вересня в с.Кибляри Ужгородського району святкували День села. Привітав односельчан голова села Пеца Олександр Вікентійович.

Грамотами були відзначені депутати  та мешканці Кібляр, що турбуються про благоустрій села. Із словами привітання від Ужгородської районної державної адміністрації до всіх присутніх звернувся начальник відділу культури і туризму Ужгородської РДА, заслужений працівник культури України Леонтій Дезидерович Ленарт. 

Ведучі свята  Юрій Савко та Віталія Булина  створили на сцені урочисту та незабутню атмосферу, згадали всі визначні події в селі за минулий рік. У святковому концерті взяли участь вихованці дитячого садочку, Киблярської ЗОШ І-ІІ ступенів. Чудову програму привезли на свято гості – учасники аматорських колективів  з с. Чабанівка  (народний вокальний ансамбль «Зустріч» кер. М. Желізняк , дитячий хореографічний ансамбль БК с. Чабанівка, кер. В. Керецман),   с. Худльово   (вокальний ансамбль «Віолочка», дитячий хореографічний ансамбль клубу с. Худльово  (кер. Л. Ніколенко), вокальний дует «Мрії» у складі К. Макухан та Л. Ніколенко). Багато зусиль до підготовки і проведення свята доклала і завідуюча клубом с.Гайдош Ярослава Забруцька.

Святковий концерт завершили колективи Ужгородського РБК – народний інструментальний ансамбль «Рапсодія» (кер. Леся Дубенко)  та народний вокальний дует «Рідна пісня» (кер.  Сергій Раховський). 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також